(FOTO) GUBI OSLONAC: Sandra Partizan teši Savu Miloševića!
Foto: čitalac Kurira

Snimljen u društvu starlete

(FOTO) GUBI OSLONAC: Sandra Partizan teši Savu Miloševića!

Stars -
Proslavljeni fudbaler uslikan je kako ispija piće u društvu srpske starlete

Poznati sportista Savo Milošević snimljen je u društvu stralete Sandre Partizan kako sede u kafiću, a potom odlaze zajedno.

Podsetimo i ranije su njih dvoje dovođeni u vezu, a poznati fudbaler odnedavno preživljava bračni brodolom. O ovom susretu uz piće, a potom i zajedničkom odlasku kriomice Savo Milošević nije hteo da se izjašnjava, a starleta je iskoristila za lični marketing.

Podesetimo, Savo i njegova supruga Vesna u braku su 19 godina i ona mu je bila najveći oslonac u životu, ali njihov brak je upao u veliku krizu i korak su do razvoda. Bivši proslavljeni fudbale poslednjih godina preživaljava pravu porodičnu dramu.

Foto: Čitalac Kurira
Foto: Čitalac Kurira

Za nepune tri godine Milošević je pretrpeo tri teška životna udarca - deda Savo, imenjak, preminuo je 2012. godine u zatvoru na izdržavanju kazne godinu dana pošto je u dvorištu porodične kuće ubio svog sina Stevu, Savinog oca, a rođeni brat Andrija je 2013. godine preminuo od posledica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći. Nešto ranije, 2000. godine od raka mu je umrla majka. Sredinom oktobra poginuo mu je i stric, kada se prevrnuo traktor na putu kroz Jahovac kod Bijeljine.

Foto: Čitalac Kurira
Foto: Čitalac Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track