(FOTO) SEKA ZAHVALNA BOGU NA SINU: Evo što će uraditi s poklonima koji je dobio mali Jakov!
Foto: Instagram

Humanost

(FOTO) SEKA ZAHVALNA BOGU NA SINU: Evo što će uraditi s poklonima koji je dobio mali Jakov!

Stars -

Seka Aleksić odlučila je da usreći decu koja nemaju roditelje ili decu koja imaju samo majke.

Na adresu pevačice stigle su desetine paketa za sina Jakova, ali i pored toga što je svu svoju pažnju usmerila na svog prvenca, Seka Aleksić ne zaboravlja da i dalje ostane angažovana kada je reč o humanitarnim akcijama.

Pevačica je rešila da u humanitarne svrhe pokloni većinu poklona koje je dobila za Jakova.

(FOTO) DOČEKIVAO IH NA VRATIMA: Gosti iscepali tata Veljka!

"Seka ne voli da priča o svojim humanitarnim poduhvatima, kao što to ne voli nijedna normalna osoba koja pomaže drugima. Seka voli nesebično da pomaže drugima i to je čini srećnom. Ona je uvek svoju sreću delila s drugima. Posle porođaja dobila je veliki broj poklona, a većinu stvari će dati u humanitarne svrhe, mališanima bez roditelja ili mamama koje nisu zaposlene", otkriva izvor blizak pevačici.

Inače, Seka se oglasila prvi put posle porođaja na svom profilu na Instagramu.

(FOTO) SVI JE TO PITAJU: Seka objasnila ZAŠTO neće da objavi fotografiju svog sina!"Neopisiv je osećaj znati da postojite u tolikom broju i da ste uz mene! Vrlo često postavljano pitanje je zašto ne fotografišem bebu?! Neću to raditi zasad, smatram da nema potrebe. Mislila sam da volim sve ljude ovoga sveta, da sam ispunjena i da širim ljubav i da se više voleti i biti ispunjen ne može. Trudila sam se tako da živim i po savetu svog duhovnog oca. Kada je naš anđeo došao na svet, tek tada sam spoznala šta je bezuslovna ljubav! Hvala Gospodu na daru koji smo dobili od njega!", napisala je ona u opisu fotografije koju je postavila i na kojoj pozira s suprugom Veljkom Piljikićem.

Blic/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track