(FOTO) SPOJILA IH NOVA GODINA: Milan i Rada opet zajedno!
Foto: Facebook

Šta će reći Momir

(FOTO) SPOJILA IH NOVA GODINA: Milan i Rada opet zajedno!

Stars -
Bivši par našao se zajedno na snimanju novogodišnjeg programa, a u pauzama su uživali u zajedničkom druženju

Milana Stankovića i Radu Manojlović spojila je Nova godina i bivši par je ponovo zajedno. Naime, pevač je na svom Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj su, pored nasmejane Rade Manojlović, Vesna Zmijanac i Ognjen Amidžić.

Bivši par našao se zajedno na snimanju novogodišnjeg programa, a u pauzama su se zajedno družili.

"Ovako se odmaramo u pauzama između snimanja", napisao je Milan na društvenoj mreži.

Podsetimo, Rada i dve godine mlađi Milan upoznali su se tokom treće sezone “Zvezda Granda”, a nakon izvesnog perioda, kada su bili samo prijatelji, a počeli su da se zabavljaju u avgustu 2008. godine. Iako se pisalo da je njihova veza marketinški trik njih dvoje su 2009. poćeli da žive zajedno. Pričalo se i o njihovom venčanju. Do raskida i velike svađe između njih došlo je krajem 2012. i Stanković se iselio iz stana u kojem je živeo sa Radom. Pevačica je posle raskida sa Stankovićem u vezi sa Momirom Gajiće, košarkaškim trenerom koji živi i radi u Americi.

Rada i Milan dugo nisu uopšte pričali niti sarađivali zajedno, kada je Obrenovac zadesila velika poplava odmah je pozvala bivšeg dečka da se raspita šta se dešava i da ponudi pomoć i sve vreme bila na vezi sa Milanom.

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track