(FOTO) SRPSKA LEPOTICA: Topalkova ćerka ista Kim Kardašijan
Foto: Instagram

PRONAĐITE SLIČNOST

(FOTO) SRPSKA LEPOTICA: Topalkova ćerka ista Kim Kardašijan

Stars -
Sa samo 16 godina, ćerka popularnog pevača se može pohvaliti prirodnim oblinama zbog čega je sve češće na meti obožavalaca

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Story.rsHelena Topalović ćerka popularnog folkera Milana Topalovića Topalka izgledom može parirati najpopularnijoj rijaliti zvezdi Kim Kardašijan.

Iako ima tek 16. godina Helena je već prava lepotica. S obzirom na to da se prirodnim oblinama može pohvaliti, sve je češće na meti obožavalaca.

Kako je postala sve aktivnija na društvenim mrežama, na kojima objavjulje fotografije prema kojima kako likom, tako i građom sve više podseća na Kardašijanovu, komentari o sličnosti ove dve lepotice sve su češći.

Izgleda da će Topalko imati puno posla da odbrani naslednicu od udvarača. Inače, Helena već vodi butik, a modele reklamira upravo na Instagramu.SA SAJTA STORY.RS PREPORUČUJEMO JOŠ:Seka Aleksić: Srpska Kim KardašijanOvako su Željko Joksimović i njegova ćerka Mina izgledali godinama unazad Ovo je dečko koji najviše liči na Kim KardašijanPorodični album Veljka Ražnatovića Sofija Rajović otkrila na koga je nasledila lepotu Zastrašujuće: Evo kako nam je Anastasija Ražnatović čestitala Novu godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track