(FOTO) SRPSKA MILIJARDERKA TRUDNA: Čeka blizance sa 20 godina starijim suprugom!
Foto: Instagram

Posle 11 godina braka

(FOTO) SRPSKA MILIJARDERKA TRUDNA: Čeka blizance sa 20 godina starijim suprugom!

Stars -

Nakon jedanaest godina harmoničnog braka, Ivana Berendika, bivša članica grupe “Models” i njen dve decenije stariji suprug, jedan od osnivača kompanije “Gugl”, Tomas Jermoluk, konačno će postati roditelji.

Ivana, koja se sada bavi dizajniranjem nakita, saznala je da će krajem ove godine na svet doneti blizance, dečaka i devojčicu.

Ponosna buduća mama objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Insatgram fotografiju na kojoj je pokazala trudnički stomak, koji, iako je u petom mesecu, nije mnogo veliki.

"Subotnji selfi! Rastemo. Blizanačka trudnoća", napisala je Ivana uz fotografiju.Iako je mnogima bilo čudno što za više od decenije braka nisu dobili potomstvo, Ivana je smatrala da će se to dogoditi kada bude bilo vreme.

"Kada mi unutrašnji glas kaže da je vreme da se ostvarim u ulozi majke, to ću i učiniti. Nikada nisam pravila velike planove, vodim se izrekom “Pravi planove da ti se bog smeje",rekla je pre dve godine bivša Modelsica.Ivana je Tomasu sudbonosno “da” izgovorila 2005. godine na Bahamima, a iako uživa u luskuznom životu, nije postala tipična žena bogataša.

Ona je, naime, nastavila da radi i njena kolekcija nakita postigla je ogroman uspeh, te se sada može pohvaliti da su njene klijentkinje Uma Turman, Dženifer Koneli, Šeril Kol, Naomi Vots, Sofija Vergara i mnoge druge poznate dame.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track