(FOTO) SVE ZA MEZIMICU: Ovako su Đoganijevi proslavili ćerkin rođendan
Foto: Instagram

(FOTO) SVE ZA MEZIMICU: Ovako su Đoganijevi proslavili ćerkin rođendan

Stars -

Vesna i Đole Đogani uživaju u svojoj ljubavi i skladnim porodičnim odnosima. Ovaj bračni par je u više navrata pokazao da im je porodica iznad svega, te nije ni čudo što su njih dvoje pravi uzor mnogim drugim parovima, piše Story.rs

Ipak, najlepši trenuci se zauvek pamte, a jedan od takvih je i rođendan njihove mezimice Laure koja je nedavno napunila tri godine. Kako bi se postarali da joj ovaj dan ostane u najlepšem sećanju, Vesna i Đole su priredili slavlje o kojim mnogi govore. Obučena poput princeze Laura je dobila tortu sa motivima crtanog filma Frozen, a njen zadovoljni izraz lica iskazuje njenu sreću na neopisiv način.

Sa sajta Story.rs pročitajte i: Pre Jelisavete, njegov životni prostor je izgledao drugačije: Ovo je momački stan Vuka Kostića (FOTO) I Anastasija i Veljko imaju svoja zaduženja: Ovako Ceca proslavlja Božić (FOTO) Lice joj se deformisalo od bolova koje je trpela: Ljupka Stević primljena hitno kod lekara (FOTO) Svojom lepotom je opčinila i sina svetski poznate zvezde: Evo ko se na prvi pogled zaljubio u ćerku Kaje Ostojić (FOTO) Zbog njih uvek ima osmeh na licu i mir u duši: Ovo su deca Bobana Rajovića (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track