(FOTO) TUČE I UVREDE U PAROVIMA NA SUDU: Krunićka tužila Dukićevu, ali Zorica se nije pojavila
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Traži pravdu

(FOTO) TUČE I UVREDE U PAROVIMA NA SUDU: Krunićka tužila Dukićevu, ali Zorica se nije pojavila

Stars -

Zorica Dukić nije se pojavila na suđenju, iako je tužila Jelenu Krunić zbog sukoba u "Parovima".

Jelena Krunić je danas bila na saslušanju povodom tužbe koju je Zorica Dukić podnela protiv nje zbog batina i klevetanja tokom rijalitija Parovi. Danas je bilo prvo ročište gde je dala svoj iskaz, dok Zorica još uvek nije dobila sudski poziv za saslušanje da dođe.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Jelena Krunić se pojavila u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na zakazanom ročištu, a svoje obožavaoce putem društvenih mreža obradovala je selfijem, ali i komentarom da se Zorica Dukić još nije pojavila.

"Spremni za nove pobede. Želite istinu? Evo vam je istina, časni sude", napisala je Krunićka i dodala i čuvene, ali i "mi stigli a gde je Dudlićka", piše u opisu fotografije.

Podsetimo, Dukićeva je prvo podnela tužbu protiv Krunićke zbog tuče u Parovima, a go go igračica je podnela tužbu protiv frizerke zbog njenih optužbi da se drogirala u rijalitiju.

"Išla sam na testiranje i, naravno, bila sam negativna. Za ovo što kažem imam dokaz. Ne znam zašto puca iz prazne puške. Dokazaću na sudu da je prostitutka, doneću video-zapis od tačno 46 sekundi, pa ćemo se ćerati, draga moja Zorice Dukić, na sudu", rekla je Krunićeva pre podizanja optužbe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track