(FOTO) ULOŽILA: Tamara se golim grudima bori protiv farmera!
Foto: Stefan Jokić

Najbogatija starleta zamenila silikone pred „Farmu“

(FOTO) ULOŽILA: Tamara se golim grudima bori protiv farmera!

Stars -
Đurićevu uhvatio Kurirov paparaco dok se presvlačila u „poršeu“ pre nego što se uputila u karantin, u kojem je bila zatvorena do ulaska u rijaliti
1 / 4 Foto: Stefan Jokić

Tamara Ðurić, najbogatija starleta u Srbiji, sigurna je da je barem za prsa ispred svih farmera. U to se uverila i ekipa Kurira, koja je uslikala ovu seksi farmerku kako se presvlači u svom skupocenom „poršeu“.Ona je žurila da na vreme stigne u karantin pred „Farmu“, pa je majicu presvukla u otvorenom automobilu.

Jaka peticaPaparaco Kurira uhvatio je taj trenutak i uslikao je njene grudi. I to nove, jer, kako smo saznali, Tamara je neposredno pred početak šeste sezone „Farme“ zamenila stare silikone i sad su njene petice još čvršće i bolje.

Rendž rover 110.000 evra
Rendž rover 110.000 evra

Inače, Tamara s pravom važi za najbogatiju starletu na ovim prostorima. Osim „poršea“ od 100.000 evra, ima i dva džipa „rendž rover“ od po 110.000 evra, kao i X6, koji vredi 35.000 evra. Poseduje i luksuzni stan na Dedinju od 100 kvadrata, koji je plaćen 200.000 evra. Sve to dobila je od dečka Dejana Palića, koji živi u Rusiji i u čijoj je firmi ona i zaposlena kao sekretarica.

Porše 100.000 evra
Porše 100.000 evra

Obična devojka- Iako imam kućne pomoćnice, volim sama da spremim ručak i da sredim stan. Ništa mi nije strano i hoću svima da pokažem da sam obična devojka kao i sve ostale. Imam dosta skupih automobila, volim sve što je skupo, a i porodica mi je imućna. Seksa u „Farmi“ neće biti, ali flert može da se dogodi. Mom dečku to neće smetati. Volim da poziram, ali ne skroz gola, a to što ste me uhvatili kako se presvlačim je slučajnost. Zbog frke pred početak rijalitija ništa nisam stizala, pa sam se u kolima na brzinu presvlačila - rekla je starleta pred odlazak u Lisović.

BMV X6 35.000 evra
BMV X6 35.000 evra

BatinašicaMAJA NIKOLIĆ: ISTUKLA SAM ČOVEKA OD STO KILAMaja Nikolić pohvalila se Kristijanu Goluboviću da je išamarala čoveka od 100 kilograma i izbacila ga iz svog stana.- Ovo nije na rasnoj osnovi, čovek je Šiptar i uselio se u moj stan. Nalupam ga i izađem napolje, a on od 100 kila plače i pita što ga bijem. Rekla sam Lepomiru da ostane u kolima, ako me čovek sahrani, jer je ogroman. Uselio se u moj stan, a ne plaća. Ovako, mala, sama sam ga izbacila iz stana - pohvalila se Nikolićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track