(FOTO) UPOZORENJE: Tamari Ðurić zapalili automobil od 80.000 evra!

„Porše“ bivše farmerke eksplodirao na Dedinju

(FOTO) UPOZORENJE: Tamari Ðurić zapalili automobil od 80.000 evra!

Stars -

Juče oko četiri ujutro Tamara je ispred svoje zgrade zatekla auto u plamenu. Iako nije uplašena, otišla je iz Beograda

Starleta Tamara Đurić ostala je bez „poršea“ vrednog 80.000 evra, koji joj je dignut u vazduh juče oko četiri ujutro!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pod klaberkin luksuzni automobil najverovatnije je podmetnuta bomba koja je aktivirana na daljinu, što znači da su ljudske žrtve izbegnute samo pukom srećom. Tamara je svoj auto u plamenu ispred zgrade u kojoj živi zatekla kad se taksijem vraćala sa splava „River“, gde je bila u provodu s društvom, između ostalih i sa čuvenom madam Željkom Rolović. Prema Đurićkinim rečima, u utorak uveče odlučila je da ne ide svojim autom u izlazak kako bi mogla da se opusti, đuska i pije. Po povratku kući, ona i Željka Rolović zatekle su stravičan prizor.

- Auto je bio u plamenu, a cela ulica smrdela je na parizer. Tu su bili još neki ljudi, koji su mi rekli da su zvali vatrogasce, a oni su ubrzo stigli. Automobilu nije bili spasa, ali hvala bogu da ništa drugo nije uništeno i da niko nije stradao! Bila sam mnogo besna i potresena. Ubrzo je došla i policija i otišli smo kod mene u stan, gde su sačinili zapisnik - kaže Tamara za Kurir.

Avgust 2015
Avgust 2015

Mada tvrdi da nije uplašena za svoj život i da se ne oseća ugroženo, Đurićeva je ipak na neko vreme otišla iz Beograda.- Verujem da će policija rešiti slučaj za kratko vreme jer na mojoj zgradi postoje sigurnosne kamere, tako da se snimci mogu vratiti unazad 24 sata i počinilac će biti otkriven. Ne sumnjam ni u koga, ne znam ko bi mogao da ima nešto protiv mene! U utorak sam ceo dan vozila taj auto i nisam mogla da naslutim da će me ovako nešto snaći. Posle svega što se dogodilo, na neko vreme sam se sklonila iz Beograda - izjavila je klaberka za Kurir.Tokom jučerašnjeg dana ekipa Kurira je posetila naselje u kom živi Tamara Đurić, gde smo zatekli izgoreli auto, razbijeno staklo svuda po ulici i trotoaru, kao i delove „poršea“, raznete na sve strane od siline detonacije.

Nije ni slutila... Dok je automobil goreo, Tamara je bila sa Željkom Rolović
Nije ni slutila... Dok je automobil goreo, Tamara je bila sa Željkom Rolović

Koktel ili benzinMUP: UTVRĐUJEMO UZROKE POŽARAKako je Kuriru potvrđeno u MUP-u, požar na automobilu marke Porše izbio je oko 3.50 sati u beogradskom naselju Dedinje.- Još uvek nije poznato šta je uzrok pošara na automobilu, ali će istragom koja je u toku svi detalji biti utvrđeni - rekli su u MUP-u.Izvor blizak istrazi kaže da je na automobil Tamare Đurić najverovatnije bačen „molotovljev koktel“ ili je poliven benzinom i zapaljen. Tamarine komšije su novinarima Kurira rekla da su u sredu ujutru oko 4 sata čule jaku eksploziju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track