(FOTO, VIDEO) Ovako je Vanja Mijatović prebrodila surovi životni period
Foto: Instragam Printscreen

Istinita priča

(FOTO, VIDEO) Ovako je Vanja Mijatović prebrodila surovi životni period

Stars -

Pevačca je uspela da teške životne trenutke stavi iza sebe i krene napred. Danas život živi punim plućima i prava je inspiracija ciju priču svako treba da pročita...

Posle humanitarnog koncerta koji je 2013. godine održan u novosadskoj hali “Spens” na kome su izmedu ostalih učestovale i “Zvezde Granda”, dogodila se saobraćajna nesreca u kojoj su lakše odnosno teže povređeni Stefan Petrušic, Ana Sević i Vanja Mijatovic, piše Story.rs.Nesreća se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušic, na neosvetljenom delu autoputa, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu.Sve tri Zvezde Granda zadobile su povrede, ali je Vanja Mijatović izvukla deblji kraj. Lepa pevačica zadobila je sledeće povrede: prelom grudnog koša i tri pršljena.

Pevačica je tada iz novosadske prevezena u kraljevacku bolnicu, jer tamo žive njeni roditelji.

Srbija nije prestajala da priča o ovoj ozbiljnoj saobracajnoj nesreći nakon koje se Vanja nije mnogo oglašavala u medijima, ali je isticala da je srećna što se oporavila kao i da je najveće posledice ostavila psihička trauma.Danas je Vanja srećna i zadovoljna žena koja živi punim plućima. Njen rođeni brat Vladan ne ostavlja ravnodušnom ni jednu pripadnicu lepšeg pola, a bavi se džez muzikom. Koliko je Vanja vezana za njega dokazuje i emotivna rođendanska čestitka koju je objavila na svom Fejsbuk profilu.

Pevačica je uvek rado viđen gost na svim proslavama svojih kolega, pa smo je tako sreli na punoletstvu Viktora Živojinovića i Anastasije Ražnatović, ali i na venčanju Ivane Pavković i Petra Mitića.

Vanja danas izgleda fantastično, a svaka njena fotografija izaziva bujicu pozitivnih komentara.

Sa sajta Story.rs preporucujemo još i:Izgorelo joj je 50 odsto tela, pricali su da je pokušala samoubistvo: Burna životna prica Jovane Švonje posle koje je još jaca i lepša (FOTO)Supruga Zlatana Ibrahimovica nije tipicna žena fudbalera: Ne želi vencanje i prezire šopingRazara joj zdravlje i skracuje životni vek: Otkriven tihi ubica Andeline Džoli

Na vrhuncu karijere je ostala u kolicima, ali je izašla kao pobednik: Ovo je životna prica Merime Isakovic (VIDEO)

Jelena Marjanovic: Kako je izgledao životni put tragicno nastradale Zvezde granda (VIDEO)+(FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track