(FOTO, VIDEO) SKUPILA PARE ZA DECU: Severinu zasenio sin Aleksandar!
Foto: STORY

Seve održala humanitarni koncert za pomoć deci

(FOTO, VIDEO) SKUPILA PARE ZA DECU: Severinu zasenio sin Aleksandar!

Stars -
Pevaćicin dvoipogodišnji naslednik prekinuo njen govor u dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu kada je rekao "mama", što je publika ispratila ovacijama
1 / 6 Foto: STORY

Severina Vučković održala je veliki humanitarni koncert u Zagrebu u sklopu akcije "Ulepšajmo njihov svet". Pevačica je pevala više od tri sata u do poslednjeg mesta ispunjenoj dvorani "Vatroslav Lisinski", a novac od prodatih ulaznica i donacija sponzora otišao je na račun decje bolnice u Gornjoj Bistrici.

- Ponosna sam na Hrvatsku kad se ujedini kada nekome treba pomoć - rekla je Severina pre izlaska na binu.

Pevačica je posetioce vodila kroz dobro osmišljen spektakl - od tuge, nostalgije, preko njenih ironičnih opaski o njenim nesrećnim ljubavima, do potpune euforije uz brze numere. Posebno dirljivo je bilo videti Seve koja nije odolela a da se ne javi dvoipogodišnjem sinu Aleksandru koji ju je dozivao dok je držala koncert.

On je svirku pratio iz prvog reda, gde je sedeo sa predsednikom Hrvatske dr Ivu Josipovića. Dok je Seve držala govor začulo se "mama", što je publika pozdravila ovacijama.

Pevačica je sinu rekla da će brzo dođi i on se smirio. Organizatori koncerta, Rotari klub Zagreb Gradec i Adria Media Zagreb ponosni su i srećni što je akcija uspela.

- Pre svega moram da zahvalim Severini na veličanstvenom koncertu. Ona i njeni prijatelji su našu želju da ulepšamo prostorije mališanima u bolnici u Gornjoj Bistri pretvorili u stvarnost - istaknula je Ivona Čulo, izvršna direktorka Adria Medije Zagreb.

Nikša Bratoš i Goran Karan, grupa Miligram, Saša Lošić i Saša Matić, su te večeri došli otvorenog srca i sa željom da pomognu bolesnoj deci. Iz prvih redova su koleginicu podržale Doris Dragović, Jasna Zlokić, operska diva Sandra Bagarić sa suprugom i drugi.

http://www.youtube.com/watch?v=xRp8KVjS7e8

(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track