(FOTO, VIDEO) ZALJUBILA SE U UBICU SVOGA MUŽA: Upoznajte Dilu, lepoticu koja je osvojila Balkan
Foto: Printskrin Fb

Zanosna misica

(FOTO, VIDEO) ZALJUBILA SE U UBICU SVOGA MUŽA: Upoznajte Dilu, lepoticu koja je osvojila Balkan

Stars -
Hatiče je osvojila gledaoce svojom lepotom, ali i izazovnim dekolteima koji ponosno pokazuje

Nova hit serija "Dila", koja je proglašena za najuspešniju u 2014. godini, bila je najgledanija turska serija u našem regionu, a od ponedeljka se emituje i u Srbiji.Glavnu junakinju Dilu Barazoglu glumi Hatiče Sendil (32) je iz Istanbula, ali je odrasla na mediteranskoj obali Turske, u Antaliji. Hatiče je 2001. godine postala mis Turske, a iste godine bila treća na izboru mis Evrope, posle čega se počela da se bavi glumom. Glumila je u mnogim serijama, i između ostalih i Dile, serije koja je postala hit u celom regionu. Hatiče je osvojila gledaoce svojom lepotom, ali i izazovnim dekolteima koji ponosno pokazuje.

Mnogi mediji su je povezivali s Erkanom Patekajom s kojim glumi u seriji.

Hatiče se posle dugogodišnje veze udala za svog dečka i kolegu Buraku Sagjasarua, od kojeg je starija četiri godine. Postojale su spekulacije da je Burak iznenada dolazio na snimanja jer je bio ljubomoran na Erkana, ali je to lepa Turkinja demantovala.

http://www.youtube.com/watch?v=3hYJzUnnaYk

"Ponekad mi je jako žao Dile. Ne bih volela da proživljavam ono što i ona. Ali i pored svega, trudim se da oživim njenu želju da bude snažna i da se uvek dočeka na noge. Mislim da me to čini snažnijom. Prve godine snimanja mi je bilo teško što sam na relaciji Adana-Istanbul zbog potreba snimanja. Osećala sam se kao da svoju porodicu ostavljam i selim se zauvek u neki drugi svet. Za vreme snimanja serije 'Dila' puno sam jahala i tako se naviknula na konje. Sad više ne mogu bez njih, tako da često jašem""Burak i ja već smo se dugo poznavali. Snimali smo seriju "Porodica Karadag" gde smo se još više zbližili. Srećni smo i zadovoljni, a to je najvažnije", rekla je Hatiče.

Dramska serija Dila utemeljena je na istoimenom filmu iz 1977. godine, a uvesti će vas u priču o ljubavi koja ne poznaje granice!

Dila i Ihsan prekrasan su mladi par koji se upoznao za vrijeme studija, a Dila se u Ihsana zaljubila na prvi pogled. Nakon par godina hodanja, mladi par se vjenčao. U trenutku kad se činilo da njihovoj sreći nema kraja, Dila izgubi Ihsana. Polako, Dilino srce osvoji šarmantni Riza, a ono što Dila ne zna jest da je upravo Riza krivac za smrt njenog muža!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track