(FOTO) VODITELJKA KOJA ŽIVI KAO U BAJCI: Pije kafu samo iz šoljica tifani, a ovako izgleda njen DOM!
Foto: Damir Dervišagić

Voli eleganciju

(FOTO) VODITELJKA KOJA ŽIVI KAO U BAJCI: Pije kafu samo iz šoljica tifani, a ovako izgleda njen DOM!

Stars -

Voditeljka TV Pinka Aleksandra Ivanović, osim po tome što već godinama vodi informativne emisije, široj javnosti poznata je i po neobičnim odevnim kombinacijama, kao i po provokativnim fotografijama.

Aleksandra voli da pije kafu iz šoljica „tifani”, limitirane kolekcije.

Lik čuvene glumice Merilin Monro krasi svaki kutak stana, od poslužavnika do kutija, šolja i ukrasnih magneta na frižideru.

"Kad sam bila mala, obožavala sam da gledam filmove s Merilin Monro. Ona mi je bila uzor. Inače, moja mama je kao mlada nestvarno bila lepa, toliko da sam ja u jednom trenutku nju poistovetila sa slavnom glumicom. Često se dešavalo da kad izađemo u grad, ja ne gledam put kojim idem, nego svoju mamu, i obavezno je pitam: „Zašto ti tako lepa ne radiš na televiziji?" Eto, od tada pa sve do danas opčinjena sam Merilin.

Aleksandra je oduvek volela izazovno i provokativno da se obuče. Smatra da lepota i seksepil ne treba da smetaju nikome, niti da ikoga ugrožavaju.

"S jedne strane sam izuzetno konzervativna, dok s druge nisam, što se može videti i po mojim fotografijama, načinu odevanja i slobodnim stavovima. Ne mislim da žena koja istakne grudi i nosi seksi stvari automatski mora da bude deklarisana kao jeftina, vulgarna i slobodna. Nisam mogla da verujem da su iskoristili moje privatne fotografije s mora. U početku sam se nervirala, ali sam shvatila da za to nemam razloga".

"Mene na poslu pitaju: „Kuda si pošla tako načičkana?” U tom trenutku pomislim: „A kuda si ti pošla tako zarozana, kao da si do sad prala sudove i pekla palačinke?” Držim do sebe i volim da sam doterana. Obožavam da vidim lepo obučenu ženu, i uvek se okrenem za njom. Nisam sujetna. Veoma sam ženstvena, i ne vidim potrebu da sakrivam svoje atribute. Negativne komentare uglavnom čujem od žena, od muškaraca nikada. Ali, s druge strane, moram priznati da mi u redakciju stižu buketi cveća od žena kojima se dopada moj stil.

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track