(FOTO) ZAVODI I U 5. DECENIJI: Ona ima najbolje noge estrade a nekad je izgledala ovako
Foto: Printskrin

Prepoznajete li je?

(FOTO) ZAVODI I U 5. DECENIJI: Ona ima najbolje noge estrade a nekad je izgledala ovako

Stars -

Devojčica sa fotografije bila je prava bomba devedesetih godina, a i danas važi za jednu od najzgodnijih pevačica na javnoj sceni.

Rođena je 1967. godine u Pančevu, a u Beogradu je završila solo pevanje u muzičkoj školi, ali i elektrotehničku školu "Nikola Tesla".

Bila je član operskog studija sa kojim je nastupala širom Evrope, a vrhunac karijere dostiže u prvoj polovini devedesetih godina, kada je bila jedna od najpopularnijih pevačica.

Sarađivala je sa nekima od najistaknutijih kompozitora i tekstopisaca – Marinom Tucaković, Futom Radulovićem, Brajom, Zlajom Timotićem i Banetom Opačićem.

Snimila je veliki broj pesama među kojima su najpopularnije "Caki Cale", "Takni me, takni" i "Ja nisam prva ni poslednja", a pojavila se i u filmu "Tesna koža".

Ukoliko i dalje ne znate o kome se radi, u pitanju je Snežana Babić Sneki, za koju se često kaže kako ima najduže i najlepše noge na estradi.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju iz perioda kada je završila osnovnu školu."Maturska. Završetak osnovne škole", napisala je Sneki uz fotografiju.

Ovako danas izgleda jedna od najzgodnijih pevačica.

Godine nisu mnogo uticale na nju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track