(FOTO) Žene su ludele za njim, onda ga je osvojila jedna Marija: Ovako danas izgleda Marko Ðurovski
Foto: Dragan Kadić

PODSETNIK

(FOTO) Žene su ludele za njim, onda ga je osvojila jedna Marija: Ovako danas izgleda Marko Ðurovski

Stars -

Svoju karijeru zapoceo je kao fudbaler, a potom se okušao u muzici gde je postigao izuzetan uspeh, a ucestvovao je i u popularnom rijalitiju Farma. Ovako danas izgleda jedan od najvecih srpskih zavodnika...

Iako je javnosti bio poznat zahvaljujuci svojoj fudbalskoj karijeri, Marko Ðurovski se danas bavi muzikom. Rep je ono što ga ispunjava, a pre toga porodica, žena Marija i sin Maksim, piše Story.rs

Kada je snimio prvu pesmu, dame su ga odmah zavolele, a njegova popularnost je dostigla maksimum ucešcem u popularnom rijalitiju Farma, prvenstveno zbog nedefinisanog odnosa sa manekenkom Sandrom Obradovic.Svoju karijeru zapoceo je kao fudbaler, a potom se okušao u muzici gde je postigao izuzetan uspeh, a ucestvovao je i u popularnom rijalitiju Farma. Ovako danas izgleda jedan od najvecih srpskih zavodnika...Marko se okušao i u ulozi voditelja na ružicastoj televiziji, gde je vodio emisiju Telefon.

Mnoge dame su ludele za njim, ali ga je za ceo život osvojila jedna Marija sa kojom je na ludi kamen stao 15. juna 2014. godine.- Buduci da je do sada za ovih šest, sedam godina sve bilo onako kako treba, ne bismo se žalili i da se nastavi po starom. Medutim, kada dodu deca, mislim da se sve diže na neki novi nivo - izjavio je Marko tada za Story, dok je prinova stigla sledece godine u avgustu.Marko i njegova izabranica Marija dobili su sina Maksima, koji je ime dobio po glavnom junaku kultnog filma Gladijator.Marko i Marija od tog trenutka uživaju u porodicnim carolijama, a Maksima još uvek nisu predstavili javnosti.Poznati reper drasticno je promenio imidž koji mu odlicno pristaje, a nove hitove sa nestrpljenjem ocekujemo!

A photo posted by Marko Djurovski (@idiotlazy) on Jun 18, 2016 at 3:36am PDT

A photo posted by Marko Djurovski (@idiotlazy) on May 16, 2016 at 5:18am PDT

Sa sajta Story.rs preporucujemo i: Secate li se Sandre Obradovic: Manekenka se transformisala i sada izgleda bolje nego ikad (FOTO)Mladi, slavni i zaljubljeni: Ovo su najlepši parovi na estradi (FOTO)Slucajnost koja je zbunila Instagram: Ovo je snaja Indire Radic, a njihova slicnost ce vas zapanjiti! (FOTO)Zvali su je Cudom iz Kasidola: Svi detalji teške životne price pevacice koja nikada nije odustala (FOTO + VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track