(FOTO) ŽIVOTNA DRAMA MLADE VODITELJKE: Danijela  Gudović završila u invalidskim kolicima!
Foto: Pritscreen/Facebook

(FOTO) ŽIVOTNA DRAMA MLADE VODITELJKE: Danijela Gudović završila u invalidskim kolicima!

Stars -

Voditeljka televizije Danijela Gudović proteklih dana proživljava težak period jer je pre nekoliko dana ostala u invalidskim kolicima.

Gudovićeva, koja je poznata po velikoj energiji i u svojim emisijama, često je učestvovala i u organizacijama brojnih humanitarnih koncerata za bolesnu decu i tako vraćala osmeh na lice toj istoj deci, ne dozvoljava sebi ni u ovako teškoj situaciji da poklekne.

"Imala sam užasne bolove šest sedmica. Magnentna rezoranca je pokazala teži oblik diskus hernije, ali poslednjih 15 dana ne mogu da hodam. Nisam pristala na operaciju jer znam da je rizična. Predstoji mi banjsko lečenje i nadam se da će da me vrate na noge, pa mi potom predstoje nove kontrole", rekla je Danijela.

Ova voditeljka je svesna da je očekuje duži period i velika borba kako bi stala ponovo na noge, a veliku podršku ima od svojih prijatelja i od poznatih ličnosti, sa kojima je sarađivala i sa drugarskim odnosima, a proteklih dana je posećuju u bolnici.

Covek je bogat onoliko koliko ima prijatelja! Hvala Borivoje Boro Ćeran Rade Stankovic Jasmina Jaksic! Mnogo vas volim!

Posted by Danijela Gudovic on петак 3. јун 2016.

"Dolaze mi i prijatelji sa estrade u posetu. Bila mi je Izvorinka Milošević, Jovana Tipšin sa kojom sam dobra prijateljica, zatim Jelena Petković, članovi grupe „Neverne bebe“, mladi pevač Željko Đmura i drugi", rekla je voditeljka i dodala da im je svima zahvalna jer su uticali na nju da joj se popravi raspoloženje dok je u bolnici.

U dobru i zlu, lepom i ružnom - uvek i zauvek prijatelji! Moji Milan i Vladan Vlajko Đurđević! Volim ih beskrajno! ❤ "Priča o nama" ❤

Posted by Danijela Gudovic on среда 1. јун 2016.

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track