(VIDEO) FRONTMEN MOBI DIKA ZA KURIR: Aleksandra i Ana su bile odlične u seksu!

Ekskluzivni intervju: Srđan Čolić prvi put javno priznaje

(VIDEO) FRONTMEN MOBI DIKA ZA KURIR: Aleksandra i Ana su bile odlične u seksu!

Stars -
Otvorio dušu: To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu. Za manji krevet više mi je odgovarala Stanićeva, a za veći Perovićeva

Srđan Čolić povukao se s muzičke scene i sada je aktivan kao producent crtanih filmova. Iako živi miran porodični život, nekadašnji frontmen grupe Mobi Dik ekskluzivno za Kurir progovorio je o svom emotivnom odnosu sa obe pevačice benda - Anom Stanić i Aleksandrom Perović.

- Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece.

Koja je bila bolja u krevetu?- Zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra (smeh). Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice.Zbog čega si odlučio da ostaviš muziku i posvetiš se produkciji crtanih filmova?- Kao glumačko dete koje je prohodalo na „daskama koje život znače“, bilo je atipično da se bavim muzikom. Posle toliko godina shvatio sam da mi je bliži rad s glumcima.S kim je teže sarađivati?- Iskreno, s pevačima. Nisam voleo da komponujem za druge, draže mi je bilo da pišem za Mobi Dik. Neki put mi je bilo žao što sam drugima prodavao pesme, pa sam molio boga da ih od mene ne kupe.

Šta ti je najviše smetalo u muzici devedesetih?- Bilo je bendova u kojima su pevači otvarali usta, a nisu pevali. To mi je smetalo. Ipak, postojale su grupe koje su to radile dobro, poput Tap 011.Mnogi iz tog talasa densera danas rade neke druge poslove.- Smatram da nisam izgubio karijeru jer sam iz jednog posla ušao u drugi u kojem sam se pronašao, a i dalje ima veze sa zabavom, umetnošću. Dosta njih je palo s neba. Oni koji su se klatili i mlatili vratili su se tamo gde su bili pre toga, ali mislim da nema nijedne tragične priče.Dopadaju li ti se današnja TV muzička takmičenja?- Čini mi se da ima previše šou-programa i da će sami sebe da pojedu. Znam šta je estrada, ali nisam siguran da učesnici to znaju i da će zbog toga većina odustati od tog puta. Mnogi ljudi ne bi stekli slavu da nije Saše Popovića. Takođe verujem da bi ga neko davno ubio da je prevarant.

OtkrićeANA KOKIĆ JE SAMO ZEVALA, NIJE PEVALAKoja je razlika između pevača iz devedesetih i današnjih?- Danas su se pojavile neke pevaljke koje su u stvari starlete. Devedesetih smo u grupama imali devojke iz kraja željne samo slikanja i karijere. Za Anu Kokić se zna da je samo zevala, ali je dokazala da ne samo da ume da peva već da se uspešno nosi sa svim estradnim izazovima. Znam da postoje te starlete koje pevaju i verujem da to ima veze s prostitucijom. Ako neko peva da bi se tako prodao, onda je to tužno i jadno. Mene to ne vređa, ali to nije muzika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track