GAGI ĐOGANI: Imao sam loš period posle razvoda, jedva sam se izvukao!
Foto: Printskrin

Prebrodio

GAGI ĐOGANI: Imao sam loš period posle razvoda, jedva sam se izvukao!

Stars -

Anebela Atijas i Gagi Đogani izazvali su pravi bum kada su se zajedno pojavili u emisiji "Ami G show", pa su otkrili i mnoge dirljive trenutke.

Naime, oni su se razveli pre 7 godina a sada su se ponovo okupili i zajedno nastupaju kao grupa "Fanky G" a Gagi otkriva da mu je rastanak sa njom previše teško pao.

"Imao sam loš period od razvoda, pronalazio sam se i nije bilo lako. Bilo je tu dosta istina ali i neistina. Mislim da su me tabloidi pocepali, uništili su me. Sad je sve u redu. Jednostavno, nije mi bilo lako. Koliko su mi dobro doneli rijalitiji, društvo, tako me na primer Farma 7 upropastila. To me upropastilo skroz i ne želim više ni u jedan rijaliti da idem. Od tog momenta je krenulo još gore, da sam hteo da zgazim nekog malog, da sam tukao devojku, svašta je tu bilo. Naravno, sve je to iza mene a ja bih da se zahvalim porodici, deci i Anabeli što su mi pomogli da izguram taj težak momenat i sad sam neki drugi Gagi", otkrio je Gagi.

Njihova ćerka Luna u tim trenucima imala je samo 13 godina i teško je prošla kroz taj period.

"Sve to meni teško pada. Pogotovo kada čitam te naslove koji uopšte nisu tačni. Svoje roditelje volim najviše na svetu ali bilo je stvari koje sam im zamerila. Evo konkretno njemu sam rekla da je vreme da stane. Uvek sam bila uz njega i nju i uvek će tako biti", rekla je ona.

Anabela je dodala da joj je drago što imaju mogućnost da pred kamerama otkriju sve jer je ipak živa reč nešto što ne može da se porekne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track