GAGIJEVA BIVŠA PROGOVORILA O NASILJU: Da nisam pobegla, on bi me ubio!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Mandić

Milena Mikić

GAGIJEVA BIVŠA PROGOVORILA O NASILJU: Da nisam pobegla, on bi me ubio!

Stars -

Milena Mikić kaže da je od Đoganija, koji ju je prebio, uspela da izvuče živu glavu zato što je imala mobilni, kojim je pozvala policiju

Milena Mikić, bivša devojka Gagija Đoganija, koju je on krvnički prebio u noći između 30. i 31. maja, nakon kratkih izjava o ovom incidentu, otvorila je dušu i ispričala sve kroz šta je prošla tokom četvorogodišnje veze s njim.Ona je za magazin Svet navela da ju je te noći spasla policija, koju je pozvala kad se zaključala u kupatilo. Navela je i da ne bi ostala živa da slučajno u džepu nije imala mobilni telefon.

- Te noći došao je s devojčicom od 19 godina. Već s vrata videla sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: „Gagi, koga si to doveo u kuću?“ Tu je nastao haos. Krenuo je s vređanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu. Dok me je on muški udarao, ta devojka je stajala i gledala. Uspela sam da pobegnem u kupatilo i, sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspela da pobegnem - ispričala je Milena, koja je otišla u Grčku nakon incidenta.Ona kaže da je Gagiju droga pomutila mozak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track