GASTOZ JEDVA ZADRŽAO SUZE: Odlučio da progovori o NAJTEŽIM TRENUCIMA u životu! Sve o MAMI i TATI!
Foto: Printskrin

Ovo nikad do sada nije ispričao

GASTOZ JEDVA ZADRŽAO SUZE: Odlučio da progovori o NAJTEŽIM TRENUCIMA u životu! Sve o MAMI i TATI!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz nedavno je proživeo pravi pakao! Iznenada je izgubio majku koja mu je bila sve na svetu, a kasnije je raskinuo i vezu sa Zoricom Dukić. Sada je odlučio da progovori o svemu i otkrije svoju najdublju privatnost!

Naime, nakon što je saznao da je izgubio majku, Gastoz je izjavio da krivi sebe što nije provodio više vremena sa njom.

"Šta može normalan čovek da kaže posle takvog slučaja. Ja sam to na neki način izgruvao junački jer se to od mene i očekivalo. Nisam smeo da padnem jer sam izgubio nešto najveće što sam imao i voleo, ono što mi je dalo život. Dođe trenutak, shvatiš da si ostao sam, da više nema onoga da se glupiramo, da i ako nešto zeznemo, mama će da plati. Desilo se to, odrastao sam za 3 minuta. Ali kako kažu, neka ide redom jer uvek je bolje ovako nego da roditelj izgubi dete", govorio je Nenad očiju punih suza.

"Moja majka je bila moje sve. Ona je tu, u srcu. I stara verovanja kažu da ne postoje mrtvi, da su oni tu. I ja verujem u to! Majka je majka i uvek će biti tu", dodao je on.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Međutim, mnoge zanima šta je sa Nenadovim ocem i kakav oni odnos imaju. On je odlučio da ovom prilikom otkrije sve.

"Sve ok. Moja mama i tata se nikad nisu venčali. Možda je glupo sad ovo da pričam, moja mama nije mogla da bude trudna, ali eto, to se desilo sa mojim ćaletom i onda sam ja došao na svet, ali se oni nisu uzeli. Mama je zapalila u Švajcarsku, saznala je da je trudna i onda se vratila. Ali tata i ona se nikad nisu venčali. Imam braću i sestre od oca i mi se poštujemo, bili su tu kada su trebali. Mi smo ista krv, realno, i trebalo bi da se držimo zajedno. Imamo super sinhronizaciju i svi smo složni. Hvala Bogu što je tako", otkrio je Nenad.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Nenad je u rijalitiju "Parovi" započeo vezu sa Zoricom Dukić, ali njihova ljubav nije uspela.

"Raskinuli smo tako što smo pružili ruku jedno drugom. Ja volim tako, delili smo sve i stvarno nema potrebe da budemo u svađi. Volim da budem ok, da znam šta je sa njom, ako joj nešto treba, ako meni nešto treba. Nisam takav da ako smo raskinuli sad idem i pljujem po njoj", rekao je Nenad u emisiji "Ami G show".

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track