GASTOZ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Šmrkao sam kokain s Ružicom!
Foto: Steafan Jokić, Dragana Udovičić

Nenad Marinković Gastoz priznao da je narkoman

GASTOZ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Šmrkao sam kokain s Ružicom!

Stars -

Bila je neka žurka, na koju su pozvali i Dalilu, tada je nisam najbolje ni poznavao. Pili smo šampanjac, ja sam šmrkao, ne krijem, rekao je Gastoz

Tokom žučne rasprave Dalila Moreno i Nenad Marinković Gastoz otkrili su tajnu o kojoj se dugo nagađalo u javnosti.Više puta su učesnici rijalitija „Parovi“ pominjali da je pobednik prošle sezone koristio kokain na žurki u stanu Zorice Dukić, a preksinoć je to konačno potvrdio. Tokom žestoke svađe Dalila je Gastozu rekla da je bila prisutna kad je konzumirao drogu i da mu je bolje da ućuti ili će ona početi da otkriva detalje.

- Tvoja devojka je pričala da si se drogirao u njenom stanu, a ti dobro znaš da sam i ja bila tada s vama - rekla je starleta.Tada je Marinković ustao i priznao da je rekla istinu, a zatim je dodao da nije jedini narkoman u vili, već da je i Ružica Veljković koristila kokain.- Jeste, tačno je. Bila je neka žurka, na koju su pozvali i Dalilu, tada je nisam najbolje ni poznavao. Pili smo šampanjac, ja sam šmrkao, ne krijem. Međutim, i Dalilina drugarica je isto to radila - rekao je Gastoz pokazujući rukom na Ružicu.Voditeljka Bojana Ristivojević tada je prekinula gastarbajtera i rekla mu da o takvim stvarima nije dozvoljeno da govori u „Parovima“. (I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja