GEORGIEV PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE: Ovo je dobar osećaj!
Foto: Damir Dervišagić

Napio se kad je saznao da je postao otac

GEORGIEV PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE: Ovo je dobar osećaj!

Stars -

Vlado je od jutra u jednom beogradskom kafiću uz viski slavio rođenje naslednice, kojoj su on i njegova devojka Milica Samardžija dali ime Sofija

Vlado Georgiev postao je otac u noći između petka i subote! Crnogorski kantautor dobio je ćerku, kojoj su on i njegova izabranica Milica Samardžija dali ime Sofija.

Ceo dan na telefonu... Vlado prijateljima javlja srećnu vest
Ceo dan na telefonu... Vlado prijateljima javlja srećnu vest

Manekenka se porodila u Višegradskoj, a ponosni otac je od jutra slavio. Uz alkohol, naravno. Georgiev je najpre prijatelje obavestio da je dobio ćerku tako što je na društvenim mrežama napisao samo - Sofija. To je bilo dovoljno da mu svi čestitaju. A on je, kao i mnogi očevi, to zalio viskijem.- Ovo je je.eno dobar osećaj - uzviknuo je u beogradskom kafiću „Čoper“, gde je okupio prijatelje nakon što je posetio devojku i ćerku u bolnici.Vlado i Milica imali su turbulentnu vezu, praćenu raskidima. Upoznali su se pre tri godine, kad se manekenka pojavila u spotu za njegovu pesmu „Iskreno“. Otkad je ostala trudna, mnogi su očekivali da će se večiti neženja napokon skrasiti, ali on to i dalje odbija. Da bi umirili prijatelje koji su očekivali poziv za svadbu, njih dvoje su čak na proleće organizovali lažno venčanje.- Zadržaću titulu najvećeg neženje, jer ću i dalje biti to. Spremam se i radujem se što ću postati otac. Mislim da je trebalo da uradim to mnogo ranije. No dobro, šta je, tu je. Ne plašim se roditeljstva. Ne bih voleo da imam onu razmaženu decu koja vrište po restoranima - rekao je nedavno.

Čestitke poznatihDOBRO DOŠAO U KLUB, ĆALE!Među prvima čestitali su mu Bane Trifunović i Gordan Kičić, kao i Nikola Demonja.- Čestitam, brate. Dobro došao u klub, ćerkice su najlepši poklon s neba - poručio mu je suprug Ane Štajdohar, dok je Žaklina Tatalović s Prve dodala:- Jao, konačno te smem osloviti sa „ćale“!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja