GLAMUR ZA ANASTASIJINO PUNOLETSTVO: Ceca na cveće iskeširala 12.000 evra!
Foto: Dragan Kadić, Shutterstock

Sve je spremno za proslavu Anastasijinog rođendana

GLAMUR ZA ANASTASIJINO PUNOLETSTVO: Ceca na cveće iskeširala 12.000 evra!

Stars -

Žurka će biti kao cvetna bajka, pa je pevačica naručila bele i roze ruže iz Holandije, a slavljenica će nositi haljinu s crvenim ružama

Gala proslava punoletstva Cecine ćerke Anastasije biće u znaku cveća, saznaje Kurir. Slavljeničina majka odlučila je da opravda nadimak s početka karijere koji je nosila po pesmi „Cvetak zanovetak“, pa je za svoju naslednicu naručila ruže iz Holandije, kao i crvenu haljinu sa istim cvećem.

- Ceca i Anastasija su rešile da cveće dominira na proslavi, koja je zakazana za sutra u jednom beogradskom hotelu. Njih dve su izabrale aranžmane od belih i roze ruža iz Holandije, koje će mama Cecu da koštaju oko 12.000 evra! Da bi sve bilo u tom stilu, Anastasija je odlučila da ponese dugu crvenu haljinu s crvenim ružama. Oko ponoći skinuće jedan deo, pa će haljina postati kratka - kaže izvor blizak Ražnatovićevima.A kad je reč o hrani, biće raznovrsna. Očekivano, reč je o švedskom stolu, na kome će biti domaći i strani specijaliteti, a ogromna torta će biti ukrašena belim mašnama. Za muziku će biti zaduženi Aleksandra Prijović, Dragi Domić i Saša Matić, ali će se sigurno mikrofona latiti i ostale zvanice sa estrade.

- Ceca je angažovala buduću snajku Lepe Brene, kao i Domića. Ceca obožava ovog pevača, koji je pevao i na proslavi Veljkovog punoletstva. „Grandovi“ pevači odlučili su da ništa ne naplate Ceci jer žele da to bude njihov poklon Anastasiji. Zapevaće i Saša Matić, koji je slavljeničina želja - završava izvor.Dragi je odložio obaveze u Beču da bi tog dana prisustvovao fešti.- Pozvan sam da radim i drago mi je. Već sam pevao kod Veljka i bilo je fenomenalno, tako da ne sumnjam da će sad takođe biti veselo. Cecu volim i poštujem, radujem se našem susretu - rekao nam je Domić.

Neće stićiLUKAS: MORAM NA TEZGUCecin veliki prijatelj Aca Lukas neće stići na žurku. Kako saznajemo, Lukas sutra ima tezgu, zbog koje će izostati s proslave Cecine ćerke, što nam je on i potvrdio.- Neću moći da dođem, imam nastup u Beču. Doći će Sonja s ćerkama Sofijom i Viktorijom. Mnogo mi je žao što neću biti s njima jer sam s Cecom dugogodišnji prijatelj - rekao je Aca za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track