GLUMAC NINU OSTAVIO BEZ HLEBA: Leka bivšu ženu ŠUTNUO sa akademije?!
Foto: Damir Dervišagić

Više nije među predavačima na privatnoj akademiji

GLUMAC NINU OSTAVIO BEZ HLEBA: Leka bivšu ženu ŠUTNUO sa akademije?!

Stars -

Glumac Branislav Lečić je rešio da posle razvoda i podele imovine raskine sve veze sa bivšom suprugom Ninom Radulović.

Naime, Nina od ovog semestra više nije među predavačima na privatnoj akademiji koju je osnovao glumac.

"Kada je došlo do raskida braka, Leka i Nina su se dogovorili da više nema potrebe da ona bude predavač u školi, na odseku za medijsku produkciju. Voditeljka je, naime, bila suosnivač ove akademije i jedan od predavača. Držala je časove polaznicima o tome kako se treba ponašati ispred kamera. Na upisu u drugi semestar, međutim, ona je ispala iz igre, pa tako više nije deo ove škole. Kako je Branislav osnivač, a Nina suosnivač, sudskim putem su se dogovorili da ona prestane da bude deo tima. Leka smatra da Nina više nije potrebna u školi, a osim toga, želi da se na svaki način odvoji od nje i ne želi da ima više kontakta od onog koji zahteva briga o sinu", priča izvor.

Kako dodaje naš sagovornik, Nina je veoma teško podnela izbacivanje sa akademije.

"Veoma je razočarana, jer je mislila da će nakon svega, ipak, uspeti da ostane deo škole, u kojoj je radila prethodnih godina", objašnjava izvor blizak voditeljki.

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Ninu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Ipak, u školi su potvrdili naše informacije.

"Kod nas je nedavno počeo drugi semestar, ali upis važi tokom cele godine. Više ne postoji odsek produkcije medija, već samo časovi glume. U okviru glume polaznici uče javne nastupe. Prosto, smer za medije i novinarstvo nije počeo. Tačnije, više se neće pokretati", objasnila nam je osoba zadužena za informacije u ovoj školi i dodala da će svi polaznici glume sad od profesora sa tog smera učiti i o medijima.

"Vlasnik škole je doneo takvu odluku, a drugi predavači nisu se bunili zbog toga", rekla nam je zaposlena u školi.Inače, Nina je dok je radila kao predavač u ovom edukativnom centru ponavljala koliko je srećna zbog toga i koliko je taj rad ispunjava.

"Nisam ni znala koliko pedagoški posao može da bude blagorodan. Potpuno sam se u njemu pronašla, a i sama učim od dece koja postavljaju pitanja i interesuju se za sve što radimo. Ja imam vrlo praktičan pristup, učim ih novinarskim tehnikama, vežbamo zanat. Učim ih da budu analitični, da se što bolje pripreme za razgovor sa sagovornicima, da nikad ne idu po površini, već da uvek „kopaju” dublje", pričala je ranije Nina za medije.

Bonus video: NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

Alo/Lj.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track