DRAGANU NIKOLIĆU NEZNATNO BOLJE: Glumac skinut sa aparata, može samostalno da diše!
Foto: Dragana Udovicic

Bori se za život

DRAGANU NIKOLIĆU NEZNATNO BOLJE: Glumac skinut sa aparata, može samostalno da diše!

Stars -
Zvezda srpskog glumišta, koji je nedavno operisan, hitno je primljen u bolnicu i lekari se bore za njegov život. Urađen mu je rentgen pluća i uzeta krv. Terapija mu je dodatno pojačana ali i dalje se oseća loše

Dragan Gaga Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, bori se za život...Poslednje vesti kažu da je Nikoliću i dalje ugrožen život, međutim lekari su uspeli da poprave njegovo zdravstveno stanje.

Direktor Kliničkog centra Srbije prof. dr Miljko Ristić potvrdio je za Kurir da se slavni glumac nalazi u Urgentnom centru u teškom zdravstvenom stanju, ali mu se srećom oko 23 sata stanje poboljšalo.

- Njemu je nedavno urađena operacija debelog creva i bio je pušten kući, ali se pre nekoliko dana vratio u bolnicu zbog temperature i problema sa plućima. Pošto je bio u kritičnom stanju koristio je respirator za disanje, ali srećom večeras mu je stanje poboljšano. Odvojen je od aparata za disanje, komunikativan je i oseća se bolje - rekao je prof. Ristić Kuriru.
Supruga slavnog glumca Milena Dravić neprestano je uz njega.
Velikan srpskog glumišta već neko vreme boluje od teške i opake bolesti.
Nikolića je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić.Tada je otkriveno da ima problema s debelim crevom. Prema pisanju medija, Nikolić se tada osećao dobro.

Glumac je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog istih problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track