GLUPOST VEKA: Ana htela da se skija na štiklama
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica napravila skandal na Kopaoniku

GLUPOST VEKA: Ana htela da se skija na štiklama

Stars -
Među skijaše je došla na visokim potpeticama i posvađala se sa instruktorom koji nije mogao da joj objasni da to jednostavno tako ne može

Pop pevačica Ana Nikolić dočekala je Novu godinu na Kopaoniku radno, dan kasnije izašla je van hotela na sneg kako bi osetila sve čari zime, ali izgleda da je u planine krenula potpuno nepripremljena i neobaveštena. Ne samo da je Nikolićeva među skijaše došla bez ski-odela već je skakutala po snegu u visokim potpeticama i bila glavna atrakcija na stazi!Crne uske farmerke, crni bodi s dubokim dekolteom, bundica, zelene štikle i telefon u ruci. Odlična kombinacija za šetkanje Knez Mihailovom, ali ne i za Kop. Ipak, Ana je baš takva došla na ski-stazu da proba skije i da, kako nam je rekla, „i ona konačno oseti čari zimovanja i nauči da skija“. I dok je ona bez prestanka razgovarala telefonom i pokušavala da navuče skije, instruktor skijanja i ostali gosti bukvalno su umirali od smeha! Kad je instruktor došao do daha, rekao joj je da to jednostavno nije moguće i da mora da obuje specijalnu obuću koja ide uz skije. Ana ga je gledala u čudu, baš kao i on nju, rekla mu da nema pojma o ženama i napustila stazu.

- Ja ne umem da razmišljam na ravnom, a za skijanje je potrebna tehnika. Moj mozak radi samo na štiklama. Kako da razmišljam o tehnici u nekim ružnim, ravnim čizmama? To je nemoguće! - rekla nam je pevačica kad smo je nakon odlaska sa staze pitali šta joj bi.Ali nije se dugo nervirala. U svojim zelenim štiklicama otišla je do obližnjeg kafića, popravila šminku i poručila čaj s rumom. Kao što ne skija na ravnom, tako ne pije ni bezalkoholni čaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track