GOCA BOŽINOVSKA OTVORILA KONKURS: Do leta ću se ZALJUBITI!
Foto: Dragan Kadić

Traži muškarca

GOCA BOŽINOVSKA OTVORILA KONKURS: Do leta ću se ZALJUBITI!

Stars -

Goca Božinovska trenutno nije u emotivnoj vezi, ali se nada da će uskoro biti.

Pevačica Goca Božinovska je posle Zorana Šijana godinama bila u vezi sa Nebojšom Tubićem Žapcem, a od tada u njen život nije ušao niko ko bi se duže zadržao, barem kada je reč o momcima.

Međutim, pevačica je rešila da stavi tačku na soliranje i sebi je zacrtala cilj koji želi da u narednih nekoliko meseci ostvari.

"Neću da se udajem, sada nemam nikog, nijedan muškarac mi se ne sviđa, ali se nadam da ću do leta da se zaljubim. Daće bog. Konkurs je u toku", rekla je kroz smeh Božinovska.

Pevačica odavno nije snimala pesme, te dodaje da joj odgovara mirna faza, u kojoj uživa.

Iako su odavno postali punoletni, Zorana i Mirko Šijan i dalje žive sa mamom, a Goca priznaje da joj ne pada teško da zarađuje za njih.

Goca bi volela da se njen sin Mirko skrasi, ali da pametno odabere devojku koja će mu postati supruga.

"Sve je u božjim rukama. Volela bih da bude srećan u životu i da bude zaljubljen i da voli svoju ženu, a brak dođe sam po sebi. Ali o tom potom. Još je on mlad za brak. Treba da sazri i poštuje ženu", kaže Goca.

Za razliku od nje, koja se retko pojavljuje u medijima, sin Mirko je često u štampanim medijima, uglavnom kada je reč o brzoj vožnji ili bahatom ponašanju.

"Mirko izlazi svako veče, svuda ga ima. Uvek ima nešto zanimljivo oko njega, pa je zato interesantan novinarima. Ja mislim da se smirio, i to dosta. Nema razloga da mu pretim, on je izuzetan sin, dobro dete, dobar momak", smatra ona.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track