GOCA TRŽAN: Raša je mene SMARAO i startovao! Evo kako me je pilence dohvatilo
Foto: Printskrin

Otkrila detalje iz privatnog života

GOCA TRŽAN: Raša je mene SMARAO i startovao! Evo kako me je pilence dohvatilo

Stars -

Pevačica Goca Tržan važi za osobu koja nema dlake na jeziku. Poznata je kao neko ko uvek kaže šta misli, ali kako kaže, ipak se trudi da razmisli pre nego što burno reaguje.

"Učim i od deteta da ne lupim. Istina nije dobrodošla, ne voli svako da je čuje. Moraš da izaberaš kada ćeš da je kažeš inače ćeš biti pogrešno shvaćen", kaže Goca.

DA LI JE IPAK KRAJ NJIHOVOM BRAKU?! Evo šta je Goca rekla o RAZVODU

Ona važi za osobu koja je ista i pred kamerama kao i iza njih. Ne razmišlja kada objavljuje slike na društvenu mrežu Instagram, i ne zanima je šta će se pisati o njenim postovima.

"Slike objavljujem radi svog posla. Nisam time opterećena, mislim da gubimo momente slikajući. Kad si poslednji put uzeo da gledaš slike, snimke iz telefona? Nikad!" tvrdi pevačica.

Goca tvrdi da njenu ćerku ne dotiču naslovi u novinama jer zna u šta treba da veruje. Goca je u braku sa 15 godina mlađim Rašom Novakovićem. Pevačica je otkrila kako je započela vezu sa mlađim bubnjarem."On je mene startovao, on je mene strašno smarao. Svi su mislila da sam ja njega, ali ume i pilence da dohvati. Kada su nas otkrili on je bio u fazonu "okej, reci šta da uradim." Nas dvoje smo čitali knjige, gledali filmove, uživali jedno u drugom, to i dan danas radimo. Njegova majka je divna, ja imam divnu svekrvu koja moje dete doživljava kao unuku", priznala je Goca u emisiji Premijera i dodala da je nervira što joj svi lepe etiketu kuguarke.

Gocu mnogi doživljavaju kao jaku ženu, a ona je u stvari nežna, što ističe svojim baladama.

"Mnogo sam osetljiva i krhka, ali to je rezervisano za ljude koje volim".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track