GOCA TRŽAN U PROBLEMU: Rašina bivša devojka pokušava da im rasturi brak!
Foto: Dragan Kadić

Ne daju se

GOCA TRŽAN U PROBLEMU: Rašina bivša devojka pokušava da im rasturi brak!

Stars -

Brak Goce Tržan "na čvrstim je nogama" bez obzira što se pričalo da je skoro pa okončala zajednicu sa bubnjarem Rašom Novakovićem.

Ali popularna pevačica nikako da se reši bivših devojaka svog supruga koje uzaludno pokušavaju da oskrvnare njen život s Rašom. Tako se nedavno u njihov život upetljala Rašina bivša devojka s kojom je on dugo bio u vezi.

Raskinuli su, a posle nekoliko meseci on je započeo vezu sa Gocom koju je na kraju oženio. I njegova bivša se trebala udati, ali u poslednji čas "kola su krenula niz brdo" pa je sada slobodna. Kako nikako nije prebolela Rašu, iako svesna da je sada oženjen, danima mu je kasno uveče slala ljubavne poruke na koje on nije odgovarao.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Besna" zbog ignorisanja nastavila je sa telefonskim pozivima, a kako ga ni tako nije isprovocirala, počela je zvati pevačicu pričajući joj kako se Rašo tajno sastaje s njom, da nikada nisu prekidali kontakt...

Kako veruje svom suprugu, a i njegovu bivšu nekoliko puta uhvatila u laži jer je za dane za koje je tvrdila da je bio s njom, Rašo zapravo letovao s Gocom, blokirala je sve brojeve s koje ih je zvala, a ranije zapretila da će je, ukoliko nastavi, prijaviti policiji zbog znemiravanja. I pozivi su prestali.

(expressmag.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track