GOCA TRŽAN ZA KURIR: Preplakali smo prvu bračnu noć!
Foto: Stefan Jokić

Pevačica ekskluzivno za naš list otkriva

GOCA TRŽAN ZA KURIR: Preplakali smo prvu bračnu noć!

Stars -
Postoji pravilo da mladenci posle svadbe broje pare koje su dobili na poklon, ali mi ni za to nismo imali vremena, kaže pevačica
1 / 2 Foto: Stefan Jokić

Pevačica Goca Tržan i njen četrnaest godina mlađi suprug Raša Novaković, koji su se venčali u nedelju, prvu bračnu noć proveli su u vili u kojoj je i organizovano svadbeno veselje.Ekipa Kurira uslikala je članicu žirija „Pinkovih zvezdica“ juče oko podneva dok je unosila poklone u automobil, koji se brzo napunio koferima i buketima cveća, pa je Tržanova morala da pozove i taksi. Kad je spakovala sve ono što su joj poklonile zvanice, među kojima je bilo i mnogo kolega, Goca je podelila svoje utiske s venčanja i otkrila kako je protekla prva bračna noć.

- Sve je bilo predivno, veoma smo zadovoljni kako je proteklo venčanje. Raša i ja nismo zaspali do četiri ujutru, tako da bukvalno nismo ni imali prvu bračnu noć - rekla je pevačica.- Postoji neko pravilo da mladenci te noći broje pare koje su dobili kao svadbeni poklon, ali mi ni za to nismo imali vremena. Bukvalno smo samo plakali od sreće i uzbuđenja. Tek narednih dana ću sabrati utiske, pa ćemo onda nastaviti s poslom, a od 18. oktobra bićemo na medenom mesecu. Putujemo u Tokio. To nam je bračno putovanje - ispričala je Goca za Kurir.

Ekskluzivnu reportažu i fotografije sa svadbe moći ćete da pronađete u magazinu Stori koji će se naći u prodaji u petak 25. septembra.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track