Goca Tržan: Želela bih dečaka, ali najvažnije je da dete bude živo i zdravo
Foto: Luka Šarac

SPREMNA ZA NOVI ŽIVOTNI IZAZOV

Goca Tržan: Želela bih dečaka, ali najvažnije je da dete bude živo i zdravo

Stars -

Pop zvezda otvoreno priča o svim dešavanjima koja su je ponovo dovela u epicentar medijske pažnje.

Pop pevačica Gordana Goca Tržan (42) stalno je u fokusu javnosti i htela to ili ne, često je na naslovnim stranama. Poslednja u nizu bila je u vezi s njenim bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem (37), piše Story. Gotovo da nije bilo dnevnih novina i portala koji nisu objavili kako je on navodno uhapšen dok je krao prehrambene namirnice u jednom marketu u Pančevu. Spekulisalo se oko toga šta je bespravno prisvojio, kao i da je vrednost opljačkanih stvari iznosila oko 100 evra. Bivši suprug popularne pevačice do sada je pokušavao da se oproba u brojnim poslovima, ali nije mu polazilo za rukom da iskaže svoje talente. Često se pisalo i da ne izmiruje alimentaciju za ćerkicu Lenu (8) koju je dobio u braku sa pop pevačicom. Povodom ovog slučaja, nijedno od njih dvoje do sada nisu želeli da se oglašavaju u medijima.Ipak, da je i pored svega toga srećna i zadovoljna, Goci se vidi na licu jer je uspela da svoj mikrosvet organizuje tako da sve besprekorno funkcioniše.Posebno je ponosna na svoju ćerkicu Lenu, koja je odličnim uspehom završila drugi razred osnovne škole, a uveliko se priprema i za proslavu prve godišnjice braka sa Rašom Novakovićem (28). U ekskluzivnom intervjuu za magazin Story, pevačica otkriva kako se osećala kada je iz medija saznala da je njen bivši suprug priveden, ali i koji su joj planovi za ostatak leta i predstojeću jesen.Story: Kakve su vas emocije obuzele kada ste čuli da je vaš bivši suprug uhapšen zbog krađe?- Bila sam zatečena i jednostavno nisam verovala da se tako nešto desilo. Prvo, sumnjam da se to uopšte dogodilo, a drugo, to nije deo mog života i ne želim da me ljudi povezuju s njim jer mi već pet godina nismo u braku i sada sam udata za drugog čoveka.Story: Jeste li se od tada čuli s njim telefonom? Šta vam je rekao?- Nas dvoje ne komuniciramo.Story: Jeste li znali da je on u lošoj finansijskoj situaciji?- S obzirom na to da nismo u kontaktu, nismo razgovarali ni o njegovim eventualnim problemima.Story: Strahujete li da će Lena biti izvrgnuta ruglu u školi zbog novinskih napisa u kojima se njen otac naziva lopovom?- Današnja deca jesu surova, ali sigurna sam da će njena dobrota i plemenitost drugoj deci biti na prvom mestu kada je reč o tome kakvo će mišljenje o njoj formirati.Story: Izjavili ste da ćete u septembru ići na vantelesnu oplodnju, da li ste već zakazali termin?- Krajem jeseni trebalo bi da uđemo u proces vantelesne oplodnje i volela bih da mi to uspe iz prve. Devojčicu već imam, pa želim da vidim kako bi bilo s malim antihristom. Želela bih da dobijem dečaka, ali najvažnije je da dete bude živo i zdravo.

Foto Luka Šarac
Foto Luka Šarac

Story: Raduje li se Lena budućoj prinovi?- Ona već godinama traži da dobije brata ili sestru. Veoma je socijalna, voli da se druži i po njoj se vidi da će biti divna starija sestra. S nestrpljenjem očekuje da u našu kuću uđe beba.Story: Bili ste na Crnogorskom primorju bez supruga, zbog čega on nije putovao s vama?- S obzirom na to da sam imala koncert u Herceg Novom i da su moje obaveze bile usmerene isključivo na posao, odlučili smo da idem sama. Inače, Raša vredno radi na pripremi projekta koji će biti predstavljen na jesen. On je oformio bend s kojim će nastupati i izdavati nove pesme.Story: Uslikani ste sa nepoznatim muškarcem, pa se u medijima polemisalo o navodnoj prevari.- Zaista nemam nameru da komentarišem takve stvari. Imam utisak da se stalno pravdam za nešto što nisam uradila. Zar ja ne smem da sednem ili popijem piće sa drugarom a da to sutradan neko u novinama ne okarakteriše kao preljubu? Po prirodi sam društvena, imam mnogo prijatelja i sigurno neću prestati da se družim s njima samo zbog toga što sam se udala.

Story: Da li je Raša ljubomoran?- Raša zna s kim se oženio, svestan je kakva je javna scena u Srbiji i zna šta može da očekuje. Sigurni smo jedno u drugo i naš odnos protkan je poverenjem i ljubavlju. Kada nije pored mene, nemam razloga za brigu ili ljubomoru.Story: Planirate li porodično letovanje?- Već smo bili zajedno na Sitoniji tokom jula. Prošle godine bili smo tamo i iznajmili smo istu kuću. Raša i ja sada imamo poslovnih obaveza, tako da je Lena trenutno na odmoru sa bakom i dekom i veoma joj prija boravak u prirodi.Story: Veoma ste angažovani ovog leta, koji vas nastupi očekuju do kraja sezone?- Volim susrete s mojom publikom i ovog leta nastupaću širom regiona. Zadovoljna sam načinom na koji publika reaguje na moje pesme i nestrpljivo očekujem naredne koncerte. Ono što me još očekuje ovog leta jeste snimanje singla Lažna krila, pesme koju je napisao Bane Opačić. Lagano privodimo kraju rad na toj numeri, a potom ću snimiti i spot. To me uzbuđuje i raduje.

Foto Luka Šarac
Foto Luka Šarac

Story: Kako ćete vi i Raša proslaviti prvu godišnjicu braka?- Nama brak kao papir nikada nije bio važan, ali ipak ćemo obeležiti taj datum. Pošto oboje volimo egzotične destinacije, a i medeni mesec proveli smo u Japanu, volela bih da i ove godine otputujemo na neku od zanimljivih lokacija na kojoj do sada nismo bili.Story: Imate jedan brak iza sebe, sada uživate u drugom. Možete li sebe da zamislite i treći put ispred matičara?- Udala bih se ponovo, zašto da ne, ali za Rašu. Za njega bih se udala i sto puta ako treba, jer sam pronašla sve ono što sam oduvek zamišljala da muškarac s kim bih provela ostatak života mora da poseduje.RAZGOVARALA: KSENIJA KONIĆ

Sa sajta Story pročitajte i:

Goca Tržan: Nisam se zabavljala sa starijim muškarcimaGoca Tržan: Razočarala sam se dva puta u životuZbog ovoga sve žene zavide Goci Tržan: Izvajanim telom Raša Novaković privukao sve poglede (VIDEO)Jedna bez druge ne mogu više: Noć koju će dugo pamtiti Aleksandra Prijović i Anastasija (FOTO)Ona je zasenila sve na plaži: Malena Hana je apsolutni hit (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track