GOGA NAKON IZBACIVANJA: Igračica priznala ko joj se dopada sa imanja
Foto: Printskrin

Otkrila ko joj se dopada

GOGA NAKON IZBACIVANJA: Igračica priznala ko joj se dopada sa imanja

Stars -

Igračica Goga Aleksić je izbačena iz rijalitija "Farma" nakon prvog preseka. Ona je imala najmanje glasova publike, a izbacivanju se obrdovala iako je izgubila borbu za 50.000 erva.

Mnogi su osuđivali njeno ponašanje pod dejstvom alkohola, a igračica je o svemu iskreno progovorila nakon što je stigla u studio.

"Bila sam svesna šta sam uradila. Mlada, slobodna sam, može mi se i to je to. Jedino me je bilo sramota zbog mame. Ali evo kaže i ona da je preživela. Ja sam prezadovoljna svojim učešćem. 1000 stvari se izdešava u toku dana, ali sve u svemu bilo je dobro", rekla je Goga i dodala da je najviše nervirala Dušica jer je bila dvolična.

"Iskreno mislim da je veliki folirant, imala sam sukobe i sa Mićom, ali eto on nije folirant. Sve ostavljam iza kapije,suze, ovo je moj život", dodala je igračica i navela kako joj je Nemanja MCN simpatičan iako su se svađali.

"Ja bih volela da nađem dečka kao što je on, retko je da nađeš dečka takvog, on je kralj", smatra Goga, a što se tiče Nikole Lakića on joj je posebno prijao.

"To je bilo iskreno prijatlejstvo, bila sam se pogubila, pa mislila da li mi se sviđa... on je bio moj anđeo čuvar", iskrena je Aleskićeva. Goga se svađala i sa Cecom.

"Ona je mlada, ja nisam neko zlopamtilo. Mislim da je vrlo namazana za svoje godine. Mislim da je jako bezobrazna i nekulturna. Izazivala je mnogo svađa, mislim da je to zbog kadra. Mislim da će ovo ona najbolje iskorisiti jer je najmlađa. Sa njom sam imala najviše sukoba, ona i Dušica su me nervirale. Ona kada može da bude dobra kada hoće, stvarno ume da izbaci iz takta... svaka čast na tome".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track