GOGA SEKULIĆ SE USKORO UDAJE: Izabrala burmu!
Foto: Marija Dejanović

Potvrđeno pisanje Kurira

GOGA SEKULIĆ SE USKORO UDAJE: Izabrala burmu!

Stars -

Pevačica uhvaćena kako u ciriškim zlatarama razgleda prstenje za venčanje sa 15 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem

Samo nekoliko dana nakon što je Kurir ekskluzivno objavio da je Gogu Sekulić (39) dečko Uroš Domanović zaprosio, pevačica je već počela potragu za burmom!Kada je obelodanila vezu sa sportistom, koji je 15 godina mlađi od nje, Sekulićeva je rešila da se na neko vreme povuče iz javnosti. Ali kako to obično biva, lepe vesti se daleko i brzo pročuju, pa smo i mi tako prvi saznali da je Uroš zaprosio Goguu Švajcarskoj.

Da su naša saznanja tačna, pokazuju i fotke koje smo juče snimili, a na kojima se vidi pevačica kako u jednoj zlatari u Cirihu razgleda i proba burme za venčanje. Nakon toga smo je pozvali, a ona nam je kratko rekla:- Niste pogrešili za venčanje! Ma, vi ste vidoviti, a uskoro će biti lepih vesti. Uroš je muškarac pored kog sam pronašla sreću. Započeli smo zajednički život, pa je normalno da planiramo venčanje!Podsetimo, Uroš je zaprosio Gogu na Ciriškom jezeru - kleknuo je, stavio joj prsten i pitao je da se uda za njega, a ona je oduševljeno rekla „da“.M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track