GOLUBOVIĆ ĆE IZGORETI Stanija: Kristijanov deo novca ide u humanitarne svrhe
Foto: Aleksandar Jovanović

Hoće svojih 25.000 evra

GOLUBOVIĆ ĆE IZGORETI Stanija: Kristijanov deo novca ide u humanitarne svrhe

Stars -
Stanija Dobrojević, pobednica Farme 6, razmišlja da deo nagrade koju je dobila a planirala da pokloni Kristijanu Goluboviću, da u humanitarne svrhe.

Naime, Stanija je, kako kaže, imala potrebu da se "javno oglasi i sve pojasni, prvenstveno fanovima i glasačima koji su je doveli do pobede, šta se desilo između nje i Kristijana Golubovića i njenog obećanja da će nagradu od pobede podeliti sa njim.

"Kao što ste svi imali prilike da vidite odmah nakon proglašenja sam obećala da ću svoju nagradu podeliti na dva dela, da će jedan dobiti moja majka, a drugi Kristijan Golubović. I ni u jednom momentu nisam pomislila da uradim drugačije. Za mene su obećanja svetinja, držim do svoje reči i obraz mi je bitniji od novca", napisala je Stanija.

Ona je potom objasnila da je, pošto joj je nagrada uplaćena na račun, nije dobila celu sumu jer joj je odbijen porez i "kazneni poeni sa Farme", Kristijan je priveden i nije imala da priliku da priča sa njim.

"Kristijan je u tom momentu bio priveden i nisam bila u prilici da razgovaram sa njim, a novac nisam želela da predam njegovim prijateljima. Pink je isplatio nagradu, ali nakon što je plaćen porez i nakon što su mi oduzeli sve kazne zbog prekršaja koje sam napravila na imanju i dela honorara koji sam dobila (pobednik ne dobija ugovoreni honorar, jer je osvojio nagradu) ostala je cifra od 25.000 evra. U skladu sa obećanjem koje sam dala pred milionskim auditorijumom u finalnoj večeri, kao i svojom dobrom voljom jer mi je bio prijatelj na imanju, rešila sam da Kristijanu poklonim polovinu te nagrade, što iznosi 12.500 evra. I tu sam doživela veliko razočaranje kada je Golubović odbio da prihvati pola nagrade, već je istakao da želi sve! Svih 25.000 evra! Tako da sada razmisljam da taj deo dam u humanitarne svrhe. Nismo uspeli da se dogovorimo! On želi celu nagradu", napisala je Stanija u saopštenju.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track