GOLUPČIĆI: Jelena i Čupo razvalili se u toaletu!
Foto: Dragan Kadic

Bivši farmeri nemaju nimalo stida i srama

GOLUPČIĆI: Jelena i Čupo razvalili se u toaletu!

Stars -
Golubovićeva i Kalač prvo se posvađali, a onda im proradile strasti, pa se zaključali u kabinu, odakle su se čuli uzdasi

Jelena Golubović i Čupo Kalač imali su žestok seks u ženskom veceu jednog beogradskog restorana.Bivši farmeri bili su na snimanju novogodišnjeg programa TV KCN, gde su popili mnogo alkohola. Opijeni od žestine, prvo su se pred svima posvađali jer se Jelena dopisivala s muškarcem koga Čupo ne poznaje, a sa žestokom raspravom nastavili su u ženskom toaletu.

Kako bi svog dečka uverila da bez razloga pravi problem, Golubovićeva je počela da se umiljava i da ga ljubi, a on je pao na njene slatke reči i poljupce. Nisu obraćali pažnju na devojke koje su se u tom trenutku zatekle pored njih, pa je Kalač nogom otvorio vrata kabine, Jelenu uhvatio za zadnjicu i ubacio je unutra. Čuli su se uzdasi i vriska.

Nije ih bilo briga što im devojke kucaju na vrata. Kad su nakon petnaestak minuta izašli, Čupo je zakopčavao šlic, dok je Jelena nameštala brushalter. U tom momentu spazila je ekipu Kurira i dobacila da se pravimo da ništa nismo videli.Podsetimo, Kurir je objavio snimke s Farme na kojima se vidi kako par vodi ljubav u štali. Sad su bar bili mirni pošto u toaletu nema kamera.

Izbegavali seMINA I IGOR SE KULIRALIBivši verenici Mina Kostić i Igor Kostić izbegavali su jedno drugo. U restoran je prvo došla pevačica, a posle pola sata pojavio se i Igor. Prošao je pored nje, nije je ni pozdravio, a i Mina je okrenula glavu na drugu stranu. Kostićeva je u jednom trenutku rekla drugarici da krenu kući jer ne može da podnese da bude u Igorovoj blizini.Neprijatan susretMLADEN I DALJE PROGANJA MAJU Bivši muž Maje Marijane Mladen Šmakić ne prestaje da se pojavljuje na mestima gde je i pevačica. Tako je bilo i sada. Maja je došla sa ćerkom, a nedaleko od njenog stola sedeo je Šmakić, koga je ostavila zbog fizičkog zlostavljanja. U jednom momentu devojčica je poželela da ode kod tate, pa se neko vreme zadržala u njegovom društvu. Maja i njen bivši nisu se se ni pozdravili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track