HALJINA ZA DŽ: Ledi Gaga je dobije, a vi platite 1.200 dolara!
Foto: Damir Dervisagic

Cena prava sitnica

HALJINA ZA DŽ: Ledi Gaga je dobije, a vi platite 1.200 dolara!

Stars -
Modni brendovi svoju odeću poklanjaju pevačima, glumcima, voditeljima a to je upravo slučaj i sa haljinom koju je Ledi Gaga nosila tokom putovanja za Beograd

Nema bolje reklame nego kada slavna ličnost nosi odeću neke modne kuće. A što je osoba slavnija, to je reklama veća. Upravo zato, mnogi modni brendovi svoju odeću poklanjaju pevačima, glumcima, voditeljima... a to je upravo slučaj i sa haljinom koju je Ledi Gaga nosila tokom putovanja za Beograd.

Naime, modna kuća "marni" poklonila je već popularnu žutu haljinu slavnoj pevačici, koja je odmah iskoristila priliku da im se zahvali putem društvene mreže Instagram. Da stvar bude još bolja, paparaci Kurira uslikali su Ledi Gagu na aerodromu "Nikola Tesla" u istom komadu odeće, a kako su te fotke već obišle svet, ne sumnjamo da je potražnja za ovom drečavom haljinom drastično skočila.

Kurir uvek na pravom mestu u pravo vreme: Lejdi Gaga u Beogradu, Foto: Damir Dervišagić
Kurir uvek na pravom mestu u pravo vreme: Lejdi Gaga u Beogradu, Foto: Damir Dervišagić

Dakle, nismo svi te sreće da nam neko pokloni skupocenu haljinu, pa ukoliko želimo da pazarimo ovaj komad, moramo da odvojimo tričavih 1.200 dolara. Zauzvrat dobijamo dugu asimetričnu haljinu sa kratkim rukavom i V izrezom. Donji deo ove haljine nije ravno sečen već ima draperje sa jedne strane, dok je sa druge nešto kraća. Materijal je mešavina lana i pamuka, tako da ne sumnjamo da je veoma prijatno nositi je tokom ovih toplih dana. Naravno, prijatno je kada prebolite cifru koju ste morali da odvojite za nju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track