HARI ZAVIDI LAZARU NA PEVANJU: Ljubomoran sam na tebe, ukrao bih ti glas
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

HARI ZAVIDI LAZARU NA PEVANJU: Ljubomoran sam na tebe, ukrao bih ti glas

Stars -

Takmičar "Pinkovih zvezda" Lazar Perežanin (14) predstavio se pesmom Frenka Sinatre "My way", a svojim nastupom je oduševio žiri.

Samo što je zapevao, članovi žirijia, Goca, Jelena, Leontina, Hari i Milan podigli su svoje stolice i tako dali glas mladom Lazaru. Žiri je tokom prethodnih nastupa udelio savete takmičaru koje je on usvojio i tako napredovao.

"Shvatio si ono što sam ti rekla, pevao si tačno koliko si trebao. Pevao si pesmu čoveka koji zovu "The Voice" (Glas). Sjajno si ovo uradio, ponosna sam na tebe", rekla je Goca Tržan a Milan Stanković se složio da je sve bilo sjajno."No koment. Sjajno, muški, imaš divnu boju glasa. Svaka ti čast", istakla je Jelena Tomašević svoje mišljenje. Hari je imao zanimljiv komentar a tiče se glasa mladog pevača.

"Nemam reči koliko si mi se sivdeo, jednostavno tvom glasu prijaju neke pesme. Malo sam ljubomoran na tebe, imaš tako lepu boju glasa, malo bih ti ukrao glasa", rekao je Hari. Leontina smatra da je dečko bio sajan kao i da je imao taliju koju je predstavljala devojka koja je igrala uz pesmu.

"Oni koji umeju da prihvate sugestiju i da se manjaju oni će napredovati, ovi ostali slaba vajda. Tu si odličan", rekla je Leonitna takmičaru koji je dobio peticu.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track