HIT PAPARACO: Bulat čačkao ponos na plaži, Peković se provodio s devojkama
Foto: Kurir

Poznati na crnogorskom primorju

HIT PAPARACO: Bulat čačkao ponos na plaži, Peković se provodio s devojkama

Stars -

Dok ga supruga Violeta čeka kod kuće, košarkaš Nikola Peković se provodi s devojkama u klubu

Nikola Peković (30) pre tačno mesec dana oženio se osam godina starijom doktorkom iz Pljevalja Violetom Milinković, a ko momak živi!Košarkaš luduje na Crnogorskom primorju dok njegova supruga sedi kod kuće, kao prava domaćica. Ali to ništa ne bi bilo čudno da paparaco Kurira popularnog Pekmena nije ulovio s devojkama, s kojim je ludovao u jednom klubu na plaži. Sportista je đuskao i flertovao s lepoticama, a nije odoleo ni da im pokaže tetovaže.

- To što je Peković stao na ludi kamen ne znači da mora da promeni navike. Voli da živi punim plućima i da bude okružen lepim ženama. Verujte da se ni zbog jedne žene neće promeniti. To njegova supruga zna, samo je pitanje do kada će to da toleriše - ispričao nam je Pekovićev prijatelj.On je donedavno sa suprugom letovao u Grčkoj, i to u rizortu koji je u vlasništvu njegovog kuma Duška Šarića. Oni su boravili u vili u okviru tog kompleksa, čije mesečno izdavanje košta 40.000 evra. Inače, ranije su tamo letovali Goran Bregović i Zdravko Čolić.

MARKO BULAT ČAČKA PONOS NA PLAŽI!

Marko Bulat se previše opustio! Pevač se odomaćio na budvaskoj plaži i zaboravio na lepo ponašanje. Naš paparaco uslikao je folkera kako bez blama češe međunožje naočigled ostalih ljudi na plaži. Iako u estradnim krugovima važi za izuzetno kulturnog pevača, koji nikad i ne psuje, na odmoru se malo zaneo.SEVE I JOVANA PODETINJILEŽeljko i Jovana Joksimović odlučili su se za letovanje u Hrvatskoj, gde im društvo pravi Severina! Da se odlično provode, potvrđuje fotografija na kojoj voditeljka i pevačica uživaju na gumenim šlaufima.- Živite svoj život i zaboravite na godine - poručila je Jovana.MICA SE BRČKAZa razliku od svojih kolega, koji su okupirali Crnogorsko primorje, Milica Pavlović leto provodi na bazenu. Seksi senjorita na suncu puni baterije za brojne nastupe jer je ovog leta jedna od najtraženijih pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja