HOĆE LEPŠI NOS OD DŽIDŽE: Bosanac ide na operaciju sinusa!
Foto: Printskrin

Ide pod nož

HOĆE LEPŠI NOS OD DŽIDŽE: Bosanac ide na operaciju sinusa!

Stars -
Kompozitor želi da operiše sinuse i da bi tom prilikom malo ispravio devijaciju koju ima

Imali smo prilike da čujemo i vidimo kako Dragan Stojković Bosanac reaguje na hirurške zahteve svoje ćerke Aleksandre Stojković Džidže, ali izgleda da ona nije uspela da ubedi tatu da ne ode pod nož. Naime, kompozitor planira da operiše sinuse, ali i da koriguje nos.

"Na snimanju emisije Zvezde Granda uvek su prisutni lekari jedne privatne klinike. Na pauzi snimanja Bosanac im je prišao i pitao da li oni mogu da mu operišu nos. Objasnio je da želi da operiše sinuse, i da bi tom prilikom malo ispravio devijaciju koju ima. Kroz osmeh im je rekao da bi želeo da se malo prolepša. Doktor koji je bio tu odgovorio mu je da je najbolje da on dođe u njihovu kliniku na konsultacije i da tada vide kako mogu da mu pomognu. Dragan se zahvalio, uzeo njihovu vizitkartu i rekao da će kontaktirati sa njima i zakazati konsultacije", priča nam izvor koji se našao na licu mesta."On je čak pitao Lukasa, koji je već operisao sinuse, da li je zahvat bolan. Tada mu je Aca objasnio da nije ništa strašno i da je oporavak brz, ali je naglasio da on nije radio i korekciju nosa, pa ne zna koliko traje oporavak u toj situaciji", rekao je završava naš izvor.

Podsetimo, Stojković je kritikovao svoju ćerku, koja je ugradila silikone u usne, i imao burnu reakciju kada je Džidža istetovirala obrve.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track