HRVATSKI VODITELJ BESAN NA SARAJLIJE: Nasred Baščaršije su mi ukrali auto
Foto: Printscreen

Daniel Delale

HRVATSKI VODITELJ BESAN NA SARAJLIJE: Nasred Baščaršije su mi ukrali auto

Stars -

Hrvatski televizijski voditelj Daniel Delale redovno odlazi u Sarajeva, ali posjednji boravak u gradu na Miljacki ostaće mu u veoma ružnom sećanju.

Naime, Delale je u Sarajevo stigao kod prijatelja i odseo na Baščaršiji, gde je i parkirao automobil "golf 6."

Kada je u utorak uveče otišao da proveriti vozilo, shvatio je da se desila krađa u ulici Sagrdžije. Rekao je da je krađu prijavio policiji koja je napravila zapisnik.

"Ja sam ovde normalno živeo i radio 10 meseci, ostavljao auto i nikada se ništa loše nije dogodilo. Volim Sarajevo, to je divan i prijatan grad, sa divnim ljudima, ali veliki problem je kriminal, poput krađe automobila u 21. veku", rekao je Delale koji smatra da bi se taj problem mogao rešiti kada bi postojala volja.

On je istakao da poznaje mnogo ljudi iz Zagreba i Hrvatske koji su se iz Sarajeva vratili s razbijenim staklima.

"Uvek je neka drama oko automobila u Sarajevu. Hvala Bogu pa je reč samo o automobilu, ali je cela situacija veoma neprijatna. Svi dokumenti, poput pasoša i lične iskaznice su mi bili u automobilu", ispričao je TV voditelj.

Delale kaže kako je svestan činjenice da ima mnogo važnijih stvari od krađa vozila, ali naglašava da ovakve stvari narušavaju dobar imidž grada i svega onoga što Sarajevo jeste.

"Kada dođete u Sarajevo morate se bojati za auto, za pse lutalice... Zaista volim Sarajevo i voleću ga i dalje, ali ovo baca ružnu sliku", izjavio je jedan od najpoznatijih regionalnih TV lica.

N1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track