I SANJA OPTIMISTA PRED EVROVIZIJU: Ako pobedim, pravim špagu!
Foto: Vlada Sporčić

Veruju u uspeh

I SANJA OPTIMISTA PRED EVROVIZIJU: Ako pobedim, pravim špagu!

Stars -

Srpska delegacija, na čelu sa Vučićevom, danas ide u Švedsku, gde će pevačica nastupiti kao šesta u drugom polufinalu 12. 5.

Srpski tim danas putuje u Švedsku na Evroviziju s misijom „ući u finale“.To je osnovni cilj naše predstavnice Sanje Vučić, koja kaže da su se ona i ekipa koja je prati savršeno pripremili za predstavljanje Srbije u Stokholmu.- Ja sam veoma optimistična, ne volim ništa unapred da govorim, ali realno, bilo bi baš bez veze da ne uđemo u finale (smeh). Bila sam na promotivnoj turneju u Letoniji, Izraelu, Holandiji i na Malti i ako je suditi po reakcijama evrovizijskih fanova na pesmu „Goodbye“, mi smo prvi. I stvarno nema potrebe da brinemo. Vrlo visoko se kotiramo na kladionicama, od devetog do šestog mesta su neke prognoze. Ali i bez toga, odgovorno tvrdim: Srbija će biti u finalu - rekla nam je Sanja, koja će kao šesta nastupiti u drugom polufinalu 12. maja:- Ako pobedim, vrištaću u kameru iz sveg glasa, napraviću salto, špagu, ma sve!Na naše pitanje da li će u Stokholmu imati lepši stajling nego na predstavljanju pesme, kad ju je „pojela“ teška haljina, kaže da će sve biti drugačije.- Taj stajling je izazvao podeljena mišljenja, ima i onih kojima se dopao. Ne smem mnogo da otkrivam, ali bićete oduševljeni. Kreatorka je Jelena Milošević - kaže Sanja, kojoj se najviše dopadaju pesme iz Hrvatske i Gruzije.Inače, Sanja Vučić je na ovogodišnju Evroviziju zvanično ispraćena na RTS prošle nedelje i taj događaj nas je po mnogo čemu podsetio na sada već istorijsku 2007, kad smo iz iste zgrade sreću i pobedu poželeli Mariji Šerifović i ekipi koja ju je pratila s „Molitvom“. Pre svega, Srbija ponovo ima odličnu pesmu i harizmatičnu pevačicu, iza koje će biti četiri prelepe devojke i jedan baletski igrač. Dakle, formacija jedan plus pet, kao s Marijom i „bjuti kvinsicama“.

ONI ĆE BITI NA BINI SA SANJOM VUČIĆPesma „Goodbye“ govori o nasilju nad ženama, pa će i koreografijom, biti dočarana ta tematika.Četiri ženska prateća vokala i jedan baletski igrač pomoći će našoj Sanji da zablista u areni Globen u Stokholmu, a Kurir vam predstavlja sve članove tima.* Jelena Ðurić- muzikom se bavi već 18 godina- finalistkinja „X faktor Adrija“- učestvovala na dve Evrovizije: s Jelenom Tomašević i s Moje tri* Lena Kuzmanović- završila violinu na Muzičkoj akademiji- član Opere Narodnog pozorišta- učestvovala prošle godine na Evroviziji s Knezom* Iva Isailović- polufinalista šoua „Ja imam talenat“- debitantkinja na Evroviziji- piše muziku za televizijske reklame* Dunja Vujadinović- učestvovala u prvoj sezoni takmičenja „Prvi glas Srbije“- jedan od najtraženijih domaćih pratećih vokala- ovo joj je treća Evrovizija. Pevala je s Moje tri i s Knezom* Miloš Isailović- član Baleta Narodnog pozorišta- debitant na Evroviziji- RTS ga pozvao na predlog reditelja Nebojše Bradića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track