I ŠAVIJA IDE POD NOŽ: Nataša uvećava grudi, a smanjuje uši!
Foto: Dragan Kadić

Hirurška intervencija

I ŠAVIJA IDE POD NOŽ: Nataša uvećava grudi, a smanjuje uši!

Stars -
Kurirov paparaco uhvatio je bivšu učesnicu rijalitija „Parovi“ kad je izlazila iz privatne klinike u kojoj je zakazala operacije

Nataša Šavija odlučila je da stavi silikone u grudi, ali i da operiše uši zbog kojih je prozivaju da liči na slona Damba.Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ bila je nezadovoljna onim što joj je majka priroda podarila, pa je rešila da to promeni uz pomoć plastičnog hirurga. Šavija je prošle nedelje išla na pregled u jednu poznatu beogradsku kliniku, gde je zakazala operaciju, a od doktora je zahtevala da joj uveća grudi i smanji uši.- Njoj se smučilo da je svi prozivaju da je klempava, a najviše ju je iznerviralo to što je Tijana Ajfon za novine pričala da Nataša izgleda kao Dambo, slon iz crtanog filma. Rekla nam je da namerava da sredi uši i stavi silikone u grudi, pa je tražila broj najboljeg hirurga u Beogradu i odlučila da ga poseti. Nije ni roditeljima rekla šta planira, samo se nekolicini bliskih drugarica poverila šta želi da uradi. Čak se odrekla i odlaska na more kako bi imala dovoljno novca za operaciju - priča jedna od njenih drugarica i dodaje:

- Nataša voli da sve na njoj izgleda umereno i ne planira da ima silikone kao Mimi Oro - to joj je ogavno. Ona hoće za dva broja veće grudi, ali da imaju isti oblik kao njene prirodne. Smeta joj samo što su njene isuviše male. Često se šali na svoj račun i kaže da, kad je dečko uhvati, ne zna da li je dečak ili devojčica. Međutim, veoma se plaši operacije, strahuje od totalne anestezije - završava naš izvor.Kada smo kontaktirali sa Natašom ovim povodom, ona je samo kratko rekla:- Tačno je da sam išla da zakažem operaciju, ali još ne želim da govorim ništa o tome - priznala je Šavija za Kurir Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track