IGOR KOJIĆ POSTAJE TATA: Popio sam tablete za smirenje i konjak!
Foto: Marina Lopičić

Posle saznanja

IGOR KOJIĆ POSTAJE TATA: Popio sam tablete za smirenje i konjak!

Stars -

Severinin muž slavi otkad mu je pevačica rekla da je trudna. Njih dvoje priželjkuju ćerku, a deda Keba navija da mu snajka podari blizance

Igor Kojić popio je tablete za smirenje i konjak kad je saznao da mu je supruga Severina trudna! Sin Dragana Kojića Kebe danima slavi što će postati tata prvi put.- Tablete za smirenje idu mi uz „Hennessy“ - napisao je Igor na Instagramu, što je zapravo stih Severinine nove pesme „Otrove“.Interesantno je da Igor na društvenim mrežama ima skoro 40.000 pratilaca, ali da on prati samo jednu osobu - Severinu! Kebina snajka duže vreme je pokušavala da ostane u drugom stanju, sad joj je to konačno i uspelo, a srećni par priželjkuje ćerku. Seve iz veze s Milanom Popovićem ima petogodišnjeg sina.

Bonis video

(VIDEO) SVI BRUJE O NJENOJ TRUDNOĆI: A evo kako je SEVERINA postala pravi OTROV za muškarce

Znači, priželjkujete blizance?- To bi bila prava stvar! - rekao je pevač.

Bonus video

(VIDEO) BUJNIJA VIŠE NEGO IKAD: Severinin dekolte u novom spotu je pravi otrov

Bebino imeKOKO KOJIĆ KEBA!Severina bi volela da dobije naslednicu i da joj da neobično ime.- Volela bih da rodim ćerku, da od nje napravim princezu. Dala bih joj ime Koko - rekla je Seve svojevremeno.S obzirom na to da se preziva Kojić, i ako nasledi dedin nadimak, njena ćerka će biti apsolutni hit - Koko Kojić Keba!

J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja