IGRA KRALJICU DRAGU MAŠIN Nataša Bekvalac: Glumci me baš vole!
Foto: Aleksandar Jovanović

Kurir s pevačicom na probi predstave

IGRA KRALJICU DRAGU MAŠIN Nataša Bekvalac: Glumci me baš vole!

Stars -

Bekvalčeva se odlično uklopila u ekipu mjuzikla i kaže da ima podršku kolega s kojima igra

Nataša Bekvalac juče je imala drugu čitajuću probu za mjuzikl Ljubiše Ristića „Tajna Crne ruke“ u kom će igrati Dragu Mašin. Mada je poznata kao neko ko uvek kasni, pevačica je došla na vreme.

Čita i ne misli... Scenario je težak, kaže Bekvalčeva
Čita i ne misli... Scenario je težak, kaže Bekvalčeva

Bila je odlično raspoložena, odmah je sa svojim novim kolegama počela da priča o predstavi i da ih pita za savete. Pre nego što je proba počela, rekla nam je da je zadovoljna i srećna.

- U početku sam razmišljala o tome kako ću biti prihvaćena, pogotovo posle burnih reakcija glumaca kada se saznalo da sam dobila ulogu. Međutim, ovde su svi predivni prema meni, baš me vole, super su me prihvatili - rekla je novopečena glumica.

Saveti... S glumicom Vjerom Mujović
Saveti... S glumicom Vjerom Mujović

Ubrzo je stigao i Dušan Svilar, kojeg je Ristić izabrao za ulogu Dragutina Dimitrijevića Apisa, pa je reditelj označio zvaničan početak druge probe mjuzikla o kojem se već priča. I. E.

BravoPEVAĆE NA GEJ PARADINataša Bekvalac nastupiće 18. septembra na Paradi ponosa na Trgu republike! Nataši su organizatori Prajda ponudili da se pojavi pred pripadnicima LGBT populacije, što je ona prihvatila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track