Prikaži najnovije vesti
Jelena Krunić foto Dragan Kadić
Klupska igračica završila na ulici

IGRAČICA ZAVRŠILA NA ULICI: Jelena Krunić prokockala sve pare, nema gde da živi!

Stars 77

Aktuelna učesnica „Parova“ vratila se kod roditelja u Čačak jer nema novca da plati stan u Beogradu

Plesačica Jelena Krunić zapala je u finansijsku krizu, pa je otkazala stan u kojem je živela kao podstanar i vratila se kod roditelja u Čačak, a kad dođe u Beograd, spava kod klaberke Tamare Ðurić, saznaje Stars.

Krunićka je na „Farmu“ ušla bez ugovora o honoraru, a kako nakon završetka rijalitija nije dobila poslovne ponude, bila je prinuđena da se vrati u rodni grad.

- Ona je otkazala stan još pre ulaska u rijaliti pošto su vlasnici zahtevali da im isplati nekoliko kirija unapred, za onoliko meseci koliko će biti u Lisoviću, a ona nije imala novca. Nažalost, bez žute banke izašla je i iz „Farme“, poslovni angažmani po klubovima su joj propali, pa se vratila kod roditelja. Mene je tada zvala da joj pozajmim pare, bukvalno nije imala ni za kartu do Čačka, bila je očajna. Sve je to jako tužno jer je Jelena ranije prilično dobro zarađivala od igranja, mogla je sebi da kupi stan u Beogradu. Međutim, sve je prokockala na gluposti, a kakve su to gluposti ja ne bih da otkrivam, mislim da je svima jasno - ispričala nam je Jelenina drugarica, koja je zamolila da joj ne pominjemo ime.

Jedina koja je Krunićevoj pomogla jeste Tamara Ðurić, koja ima razumevanja za tešku materijalnu situaciju svoje drugarice.

- Ne znam da li Jelena ima novca ili ne, ali tačno je da je prespavala kod mene nekoliko puta. Nas dve smo drugarice, mnogo je gotivim i volim, vežu nas zajedničke uspomene i kod mene uvek može doći - rekla nam je Tamara Ðurić.

Ivan Ercegovčević


Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir