ILDA ŠAULIĆ SE TAJNO UDALA: Ni Šaban nije znao da će se venčati!
Foto: Damir Dervišagić

Saznajemo: Pevačica u petak rekla „da“ u svojoj kući

ILDA ŠAULIĆ SE TAJNO UDALA: Ni Šaban nije znao da će se venčati!

Stars -

Naslednica kralja narodne muzike 2. septembra se uselila u luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi i isto veče se venčala s Bojanom Vučkovićem

Ilda Šaulić izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku Bojanu Vučkoviću u petak uveče, 2. septembra, i to u najstrožoj tajnosti, saznaje Kurir! Venčanje je obavljeno u u jednom restoranu, a intimnom činu prisustvovali su Ildini roditelji Šaban i Gordana Šaulić, kao i najbliži prijatelji!Pevačica se istog dana, u prepodnevnim satima, uselila u novu kuću na Bežanijskoj kosi, o čemu je Kurir prvi pisao. Mladenci su zvanice zamolili da ne pričaju o venčanju kako bi taj svečani čin obavili bez medija i publike.Međutim, ekipi Kurira ništa ne može da promakne. Čim smo saznali da je Ilda zvanično postala gospođa Vučković, odmah smo zapucali prema njihovom porodičnom domu na Bežaniji. U garaži smo primetili balone, koji su vraćeni iz restorana, a u dvorištu smo zatekli novopečenog mladoženju kako ispraća goste.- Bili ste prelepi sinoć. Hvala vam na svemu, pa se čujemo i vidimo - rekla je javnosti nepoznata plavuša nakon što se pozdravila sa Šabanovim zetom.Od izvora bliskog pevačici saznali smo kako je bilo na njenom venčanju.

Bez pompe

- Ilda samo što se ne porodi, nije bilo vremena za organizaciju svadbe jer su u prethodnom periodu kupovali kuću i sređivali je i zato su rešili da venčanje bude intimno i tajno. Čak ni Šaban Šaulić nije znao da će se venčati, već su se on i Goca prijatno iznenadili kada su stigli u restoran. Sve je bilo skromno, bez pompe. Matičar je obavio građansko venčanje, a crkveno će imati nakon rođenja deteta - kaže izvor Kurira.Potvrdila na InstagramuPevačicin šminker Dušan Lazić uopšte nije bio iznenađen kad smo ga pozvali za komentar:- Zaista ne mogu da vam potvrdim niti da vam demantujem tu informaciju. Najbolje je da s njom popričate o tome.I s Ildom Šaulić smo u nekoliko navrata pokušali da stupimo u kontakt, ali ona nije odgovarala. Poslali smo joj i poruku s konkretnim pitanjem, na koje ona do zaključenja broja nije odgovorila. Međutim, Ilda je nešto kasnije na Instagramu postavila fotografiju figurica s mladenačke torte na kojima piše „Just married“ (Upravo venčani). Takođe, uz fotku je napisala i „Rekla sam DA“, čime je potvrdila da se udala. Očekivano, usledile su brojne čestitke njenih pratilaca na Instagramu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track