Ima 51 godinu i samohrana je mama blizanaca: Upoznajte Bobana i Bojana, sinove Dragane Katić
Foto: Luka Šarac

Ne skida osmeh sa lica

Ima 51 godinu i samohrana je mama blizanaca: Upoznajte Bobana i Bojana, sinove Dragane Katić

Stars -

Ona se izdvaja stavom, bojom glasa i harizmom, a prepoznatljiva je po svom osmehu koji nikada ne skida s lica. Mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom, posebno kada se uzme u obzir da je majka koja je svoje blizance na pravi put izvela sama...

Kada pomenemo ime Dragana Katić prva asocijacija jeste duga i besprekorna karijera. Dama od stila koja svoj posao radi savršeno spada u retke osobe o kojima ne kruže tračevi. Čak i da pokušamo da se setimo nekog skandala ili afere koje se mogu dovesti u vezu sa lepom voditeljkom, to nam neće poći za rukom. Draganu mnogi smatraju velikim prijateljem, a poznato je da je bliska sa pevačicom Nedom Ukraden koju je podržala na promociji njenog novog albuma Terapija. "Neda je lafica i lavica. Zajedničko nam je to što smo žene borci, što se ne predajemo."

S obzirom na to da je mama blizanaca, što je samo po sebi veliki izazov, posebno ako uzmemo u obzir da ih je odgajala sama, pitali smo je kako joj uvek polazi za rukom da bude nasmejana: "Čim ustanete - nasmejte se odmah. Neka u početku to bude veštački, ali će vremenom postati prirodno. Šaljite pozitivnu energiju, budite zahvalni na onome što imate. Tek kad primetiš ono što imaš, tek tada možeš da tražiš." Ove godine, Draganini sinovi, blizanci Boban i Bojan su napunili 18. godina, a voditeljka je njihovo punoletsvo proslavila bez medija i pompe, u krugu najbližih. Sinovi prefinjene voditeljka se izuzetno retko pojavljuju na javnim događajima, jer su usmereni ka obrazovanju. Ipak, ponosna mama ne odoleva da neretko podeli footgrafije sa svojim naslednicima, a njen ponos se oslikava upravo u njenom osmehu:

Izvor: Story.rs

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

On već godinama zasmejava čitavu naciju, ali njega može samo OVA osoba: Evo ko stoji iza osmeha Srđana Miletića (VIDEO)

Najteže je uvek biti nasmejan, a njoj to polazi za rukom kao od šale: Dragana Katić otkrila da li je njen osmeh nekada veštački

Neda Ukraden: Emotivno sam ispunjena

Dok su se druge devojke sve više otkopčavale, ja sam se sve više zakopčavala: Kalina Kovačević pleni i ovako obučena (FOTO)

Aleksandra Prijović: Filipova i moja ljubav sve je jača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track