IMAO JE SREĆE ŠTO JE OSTAO ŽIV: Vuk Kostić doživeo saobraćajnu NESREĆU!
Foto: Damir Dervišagić

PRIJATELJI I PORODICA U ŠOKU

IMAO JE SREĆE ŠTO JE OSTAO ŽIV: Vuk Kostić doživeo saobraćajnu NESREĆU!

Stars -

Vuk Kostić, junak popularne serije "Ubice mog oca" nedavno je doživeo strašan saobraćajni udes iz kojeg je jedva izvukao živu glavu, otkriva izvor blizak glumcu.

"Imao je sreće da je uopšte živ, a da ne pričamo o tome da je prošao bez ikakvih povreda. Osim što se malo ugruvao, ništa drugo mu nije bilo, a auto je posle nesreće bio potpuno zgužvan", ispričao je izvor blizak glumcu, koji navodi da je Kostić u trenutku nesreće nije imao pojas, te da je pravo čudo da je iz nesreće izašao sa svega nekoliko ogrebotina i modrica.

"Njegov automobil je potpuno smrskan, a šteta je procenjena kao totalna. Tih dana je inače sve bilo pod ledom zbog velikog minusa", kaže izvor i otkriva da se strašna nesreća dogodila 5. januara, kada je vladao nezapamćeni mraz u Srbiji, a svi kolovozi su bili klizavi.

Kostić inače u tom periodu često ide u lov.

"Tako je i sada pred Novu godinu ode u planinu i odmori se od svega, ali na kraju se ispostavilo da je taj put mogao da ga košta glave", priča izvor i dodaje kako su svi u Vukovoj okolini bili jako zabrinuti nakon nesreće i molili ga da se uzdrži od putovanja do proleća. Naročito su ga molili da ne seda za volan dok su putevi klizavi i neočišćeni.

foto Damir Dervišagić
foto Damir Dervišagić

Vuk je poznat u narodu i kao ljubitelj ekstremnih sportova.

"Njegovi najbliži i prijatelji se nadaju da će posle ove nesreće koju je doživeo sada ipak povući ručnu kočnicu i razmisliti dobro pre nego što se uputi u neke rizične akcije", završava izvor "Blica".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja