INCIDENT: Miloš Bojanić NASRNUO na Savu Miloševića, evo i zbog čega!
Foto: Dado Đilas, Prinscreen

Obračun zemljaka

INCIDENT: Miloš Bojanić NASRNUO na Savu Miloševića, evo i zbog čega!

Stars -

Veče mode, lepote i glamura, koje je održano u Bijeljini, zamalo da se pretvori u fizički obračun zemljaka, bivšeg fudbalera Save Miloševića i pevača Miloša Bojanića.

Naime, budući da su obojica iz Bijeljine, tačnije mesta nadomak ovog grada, obojica se neguju u istom estetskom centru u Bijeljini.

Kako je Savo prvi seo na stolicu za tretman, stariji zemljak je mislio da bi on ipak trebao da ima prednost, pa je prvo odreagovao besno, da bi zatim spustio loptu i lepo zamolio Savu da ustane sa stolice.

Svi prisutni su pomislili da će sigurno doći do konflikta, budući da je Miloš u naletu besa održao Savi lekciju, rekavši mu da nije u redu to što ne poštuje starije, sve dok jedan od prisutnih nije shvatio da je zapravo sve gluma i počeo da aplaudira.

(FOTO) PODMLAĐEN: Savo Milošević se botoksirao!

Ispostavilo se da su se Savo i Miloš dogovorili da naprave scenu, kako bi prisutne malo ''prodrmali'' i napravili dobar fazon, nakon čega su se svi zadovoljno smejali, a ako je bila blizu njih, verujemo da je doktorki najmanje bilo do smeha u tom trenutku.

Savo Milošević, Foto: Kurir sport
Savo Milošević, Foto: Kurir sport

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track