INCIDENT PRE MALDIVA: Zmaj od Šipova opet tukao Gastoza!
Foto: Damir Dervišagić

Ne prašta mu pobedu u Parovima

INCIDENT PRE MALDIVA: Zmaj od Šipova opet tukao Gastoza!

Stars -
Pobednik Parova je došao da potpiše neke papire, a Zmaj od Šipova je odmah fizički nasrtnuo na gatoza

Zmaj od Šipova ni dan posle finala nije mogao da oprosti Nenadu Marinkoviću Gastizu prvu nagradu, pa ga je ponovo fizički napao zbog čega je reagovalo obezbeđenje.

"Zmaj me je prvi put napao u u studiju, a ja sam reagovao šmekerski kada se dogodio incident da ne bih prekinuo šou i da sve ne bi ispalo glupo. Ruka mi je odrana od pločica, kao i zglob, otipla mi je i patika, ali to je Zmaj od Šipova. Mislim da su ljudi shvatili koliko je on zaostao u vremenu, u razgovorum u svemu mogućem. Drago mi je što on nije pobedio. Šta da vam kažem, čovek me je opet napao kada sam došao u produkciju da nešto potpišem. Nasrnuo je i opet je obezbeđenje moralo da ga sklanja sa mene. Odgovorio sam mu u mom stilu i iskulirao. Imam sada nove modrice od njega", rekao je Gastoz, pobednik Parova, koji očekuje pobedu i u novom rijalitiju Hotel Maldivi.

Podsetimo, pošto su superfinalisti, Jelena Golubović i Nenad Marinković Gastoz izašli na binu očekivajući da se proglasi pobednik, trećeplasirani Ilija Grahovac - Zmaj od Šipova nije mogao da se smiri. Ugledavši Gastoza na bini skočio na njega.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track